- 23 Kasım 2022
- 9
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi toprak8toprak
-
İns kuzumSabah bir daha dene hiç başıma gelmedi benim ins hamilesindir
NegatifAdetime var ama mide bulantım baş dönmesi olunca acabami dedim yardımcı olur musunuz?
Ben yaşamıştım bunu geçen aylarda negatifti malesefAdetime var ama mide bulantım baş dönmesi olunca acabami dedim yardımcı olur musunuz?
Kaç gün var adetineİns kuzum
6 gunKaç gün var adetine
Sagl cnm hayırlısıBen yaşamıştım bunu geçen aylarda negatifti malesef
Ben 3 gün kalasiya yaptım çıkmıştı daha vakit var zaten çıkmaz gönlüne göre versin inşallah rabim
Amin hepimizin ins kuzumBen 3 gün kalasiya yaptım çıkmıştı daha vakit var zaten çıkmaz gönlüne göre versin inşallah rabim
Malesef negatif . ama daha varmis adetinize bekleyin bakalim hayirlisi olsunAmin hepimizin ins kuzum
Bekleyenler isim çok anlamlı bizdebeklemedyiz hyrlisi 5 sene oldu bklmMalesef negatif . ama daha varmis adetinize bekleyin bakalim hayirlisi olsun
Allah gönlünüze göre versin tez zamandaSagl cnm hayırlısı
Evet burda o kadar cok bekleyenler var ki hepimiz bekliyoruz. benimde 5 oldu ve tam bekledigim geldi derken kaybettim oglumu . yillarca her ay senin gbi test yaptim bekledim bi umut simdi mezarina gidiyorum hangisi daha agir daha zor inan bilmiyorumBekleyenler isim çok anlamlı bizdebeklemedyiz hyrlisi 5 sene oldu bklm
Amin hepimizinAllah gönlünüze göre versin tez zamanda
Ya çok üzüldüm özür dilerim seni kırmak değildi niyetim buraya kayıt olabilmek için isim çok düşündüm k.bkmaEvet burda o kadar cok bekleyenler var ki hepimiz bekliyoruz. benimde 5 oldu ve tam bekledigim geldi derken kaybettim oglumu . yillarca her ay senin gbi test yaptim bekledim bi umut simdi mezarina gidiyorum hangisi daha agir daha zor inan bilmiyorumAllah bekleyen herkese hayirlisini tez zamanda nasip etsin
yok ne özrü olur mu alismaya calisiyorum henuz cok yeni kaybettim zaten iki ay bile olmadiYa çok üzüldüm özür dilerim seni kırmak değildi niyetim buraya kayıt olabilmek için isim çok düşündüm k.bkmaüzmek istemedim seni
Herzmn yazabilirsin bana nerde ikametgah ediyorsun.yok ne özrü olur mu alismaya calisiyorum henuz cok yeni kaybettim zaten iki ay bile olmadibende kaydolurken bebegimi bekliyordum hatta bende yerlesme kanamasi sanarak bi konu acmak icin kayit olmustum gecen sene . sonra hic paylasm yapmamistm bu seneye kadar kaybimi yasaynca burda ki insanlarla konusmak dertlesmek adina yazdim iyide geldiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?