Beyaz çizgiiii

toprak8toprak

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
9
2
1
30
Adetime var ama mide bulantım baş dönmesi olunca acabami dedim yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• 16691536990323539694851245338540.webp
    71 KB · Görüntüleme: 52
  • 1669153764072575148106302626250.webp
    71,7 KB · Görüntüleme: 51
Bekleyenler isim çok anlamlı bizdebeklemedyiz hyrlisi 5 sene oldu bklm
Evet burda o kadar cok bekleyenler var ki hepimiz bekliyoruz. benimde 5 oldu ve tam bekledigim geldi derken kaybettim oglumu . yillarca her ay senin gbi test yaptim bekledim bi umut simdi mezarina gidiyorum hangisi daha agir daha zor inan bilmiyorum Allah bekleyen herkese hayirlisini tez zamanda nasip etsin

Ya çok üzüldüm özür dilerim seni kırmak değildi niyetim buraya kayıt olabilmek için isim çok düşündüm k.bkma üzmek istemedim seni

Ya çok üzüldüm özür dilerim seni kırmak değildi niyetim buraya kayıt olabilmek için isim çok düşündüm k.bkma üzmek istemedim seni
yok ne özrü olur mu alismaya calisiyorum henuz cok yeni kaybettim zaten iki ay bile olmadi bende kaydolurken bebegimi bekliyordum hatta bende yerlesme kanamasi sanarak bi konu acmak icin kayit olmustum gecen sene . sonra hic paylasm yapmamistm bu seneye kadar kaybimi yasaynca burda ki insanlarla konusmak dertlesmek adina yazdim iyide geldiler

Herzmn yazabilirsin bana nerde ikametgah ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…