Beyaz eşya da 'Solo' mu 'Ankastre' mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Kızlaaarr BOSCH marka

çamaşır mak (WAS20361TR - 8 kilo) +

bulaşık mak ( SGS43E12TR - 4 prog.) alıp mağaza da bekletiyordum ( az kaldı evimde kullanmaya :asigim: )

Ama geçen hafta ani bir karar ile bulaşık makinasını ankastreye çevirdim (SGI33E05TR - 3 prog.)

çamaşır makinasını da gri yaptım (WAE244S0TR) ve 8 kilodan 7 kiloya çevirttim.

Buzdolabı da Boschdu erkek tarafı almıştı onu da griye çevirttirdim (KDN49A73NE)

ani karar verdim diye huzursuzluk hissediyorum kendimiii :(

Ev kendimizin olduğu ve baştan mutfağı yaptıracağımız için ( imkan da varken ) görüntü açısından da az göze hitap etsin istedim aslında...

Bayanlar iyi mi yapmışım kötü mü ??

Sizin tercihiniz hangisinden yana olurdu? Solo mu, Ankastre mi ?

Evin uyuyor mu canım ona göre de değişir. Kiraya çıkacaksan ankastre alma bence. Gri renk alarak çözebilirsin.

kendi evinse kesinlikle ankastre.benim de gri.arkadaşım da siyah aldı,kırmızı mutfakla son derece şık oldu..

arkadaslar bende yenı evlenecegım beyaz esyalarımı arcelıkten hep grı aldım su yenı cıkan parmak ızı bırakmıyanlardan ama kafamı karıstırıyorlar yok kullanımı cok zor lekeyı ızı bellı edıyor temız edemezsın dıyorlar lutfen banada bır fıkır verın onerılerınızı beklıyorum....

Kiracı olan biri için solo daha kullanışlı bir eve uyan ankastre öbür eve uymayabilir çünkü. Ankastre elbette daha güzel de şöyle bir sorunu var: özellikle ocakta ve fırında mesela doğalgazla ilgili bir sorun oldu mu İgdaş'tan filan gelenler onun arka kısmına bakıyorlar çekilmesi gerekiyor ya da başka bir ürün bozulduğunda tamire geldiklerinde de yine yerinden oynatmak sorun gibi. bilmiyorumkismile

madem kendi eviniz ve imkan var mutfak baştan yapılıyor kesinlikle ankastre. renk olarak beyaz eşyada giri ve siyahı oldum olası çok beğenirim. beyaz çok hoş gelmiyor bana.

bu konuda yardıma çok ihtiyacım var şu aralar. çok kararsız kalmış durumdayım. 4 yıllık evliyim ve kendi evimize çıkıcaz iinşallah. eşyalarımsa yeni ve ben fırınımdan çok memnunum. şimdi yeniden ankastre ocak ve fırın almak bana çok mantıksız geliyor. ama şimdi fırın için tezgahta boşluk bırakırsam ilerde bigün ankastreye geçersem tekrar tezgah ve dolap düzenlemesine gitmek de çok zor olacak. napıcamı şaşırdımmm. :((((((

Back
X