Beyaz Eşya Gebze de yada çevre illerden nereden alınabilir ?Fikrinize ihtiyacım var.

Hallde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
32
0
36
Kocaeli

Merbaha Arkadaşlarım ,

Yakinda beyaz eşya alışverişini yapmayı düşünüyoruz yıl sonu indirimlerinden de yararlanabilirsek inşallah .Marka olarak Samsung ve Bosch olarak düşündük.Gebzede nişanlım ve yabancısıyız beyaz eşyalarımızı nereden alabiliriz arkadaşlar.Spotçular çarşısını gezmiştik fiyatlar uygundu gayet ama ne kadar güvenilir olabilir bilemiyoruz .Spotçular çarşısından alsak pişman olur muyuz ???bazı şikayetlerde okudum açıkçası .

Gebzede yada yakın illerden açık adres verebilir misin bize yardımcı olabilecek yerler çok teşekkürler şimdiden ...

Spotçular Çarşısından Beyaz Eşya Almanızı Tavsiye Etmem..
Sonuçta Elektronik Eşya, Biliyorsunuz ki Şans İşi Biraz da..
Gebze'nin Darıca, Çayırova Gibi Bir Kaç Semtinde Bosch Bayiisi Mevcut..
Google'den Araştırabilirsiniz..

Son düzenleme:
[/COLO

Çok teşekkürler, evet araştırdım şuan sagolun .
Sizce Samsung mu bosch mu hangisini öncelik tutmalıyız .

[/COLO

Çok teşekkürler, evet araştırdım şuan sagolun .
Sizce Samsung mu bosch mu hangisini öncelik tutmalıyız .

Mutlaka Bosch..
Kullanışlı..
Servisi Çok İlgili..
Birde Şöyle Düşünün Beyaz Eşya Dendiği Zaman Aklınıza Bosch mu Geliyor Samsung mu?
Benim;
Tv veya Bilgisayarda Samsung Geliyor Ama Beyaz Eşya da Kesinlikle Bosch.. (Alman Ürünü)

Evinize Gelsinler Herhangi Bir Problem İçin Hemen Müşteri Temsilcisi Arıyor..

Memnun Kaldınız mı?
Çalışanlarımız Galoş Giydiler mi?
Evinizi Kirlettiler mi?
Kaç Saatte Halletiler ?

Gibi Gibi..
Hiç Bir Sorunuz Yanıtsız Kalmaz..
Ben Çok Memnunum..

Adres konusunda bir bilgim yok ama Samsung mu Bosch mu sorunuza yanıt vermek istedim.
Bu konuyu fazlaca araştıran biri olarak genelde bosch yorumunu aldığımı söyleyebilirim.Ama Tr çıkışlı olmaması gerektiğini söylediler.Ancak konu buzdolabı olunca bosch konusunda çok şikayet var.Buzdolabında önerilen markalardan biri de samsung.Demem o ki illa ki her ürünü tek bir markadan almayın.Hangi üründe hangi marka öne çıktıysa onu seçmekte fayda var.Tabii şans işi ama o kadar insan söylüyorsa bir şey vardır.Özetle buzdolabı samsung diğer ürünler bosch.Hayırlı olsun şimdiden.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…