Beyaz Eşya

visne_receli

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2017
168
169
23
Merhabalar en başta belirtmek isterim ki konuyu doğru yere açmadığımın farkındayım ancak asıl konu yerinde açılan konular hep cevapsız kalmış.
Düğünüme 2 ay kaldı eşyalarımı tamamlamaya çalışıyorum. Mobilyalarımı aldım sıra beyaz eşyaya geldi bu haftasonu alacağız ancak karar veremiyorum. Bosch ve Arçelik arasında kaldım. İnox almayı düşünüyorum hepsi gri olsun diye.
Kullananlar tavsiyesi, şikayeti olanlar yardımcı olabilirler mi şimdiden teşekkür ederim.

Bosch annem 15 yıldır kullanıyor en ufak bir arıza vermediler

Bosch

Arçelik artık kapısından bile geçmeyeceğim bir marka

Bende beyaz eşyalarımı Bosch dan aldım çamaşır makinesi hariç benimkiler de inox inşallah memnun kalırım inşallah tabi gönül ister hepsi Miele olsun ama ne derler beyaz eşya biraz şans işi :) ne diyelim şanş yanımızda olsun hanımlar :)

Kızlar arçelik tercihiniz olmasın. Bu videodan sonra bir de arayıp 10 kez servis gören makine için garanti dolmadan önce tek servis kaydı var, tüketici haklarına göre bile haklı değilsiniz dediler. Parça değişimi olmazsa servis kaydı açılmıyormuş. Sizlere tavsiye arçelikten servis çağırıyorsanız kesinlikle her defasında gelip yaptıkları işleme dair evrak isteyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…