canım bende nisanlımla geçen hafta nerdeyse tum beyaz esya markalarını arştırdık.en son samsung ve bosch arasında kaldık ama boschu tercıh edıcez insallah.bosch da camasır m,bılasık m ,buzdolabı, fırın ve mıkrodalga peşin 5320 vede en son cıkan modeller hepsı dıjıtal ekran.benımm cokk hosuma gıttıı ama ben fırın almaktan vaz gectım set üstü alıcan ee fiyat dahada düşücek insallh.insallah yardımcı olmusumdur:)))
sağolasın canım :) fiyat bilgisi verdiğinde iyi oldu valla..
ben kirada oturucam bende set üstü ocak ve midi fırın alayım diyorum normal fırın yerine ama emin değilim
canım bende bosch istiyorum ve araştırıyorum bir süredir. gerçekten en az sorun yaşanan beyaz eşyalar boschda gibi geliyor bana.. senin bu dediğin kampanya hangi modeller acaba. benim araştırdıklarımda 3 lü gruplar o fiyatta çünkü. model kodlarını biliyorsan yazabilir misin?
merhaba kızlar
beyaz eşya araştırma işine girdim bende..
çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı vs. şeyler için marka, model önerileriniz nelerdir??
hepsi aynı marka olacak diye bi sınırlamam yok..
yaklaşık fiyat da söyleyebilirseniz makbule geçer, Malum evlilik başlı başına masraflı bi iş
Bi de deneyim ve birikimlerinizden yola çıkarak tavsiyelerde bulunabilirseniz çok sevinirim.
Mesela, yorgan yıkama konusunu düşünerek çamaşır makinesinin 7-8 kilo alınması gerektiğini öğrendim dün
Bunun gibi şeyler işte..
beyaz eşya diyorum ama gri modelleri de çok hoş. siemems diyorum. sonuçta alman malı. ne demişler cennet amerikalının evine ingilizin maaşına almanın arabasına bir türkün de hanımına sahip olmaktır.
beyaz eşya diyorum ama gri modelleri de çok hoş. siemems diyorum. sonuçta alman malı. ne demişler cennet amerikalının evine ingilizin maaşına almanın arabasına bir türkün de hanımına sahip olmaktır.
evimdekiler arcelik ve simens ama şimdi olsa lg nin çamasır makinasını alırdımmm
bende makinam bozulsada alsam diye bekliyorum :)
valla biz 1 ay önce samsung aldık çamaır bulaşık bide buzdolabını dış görünüşlari çok güzel özelliklerinide beğendik fiyatıda uygun geldi aldık 8 ay sonra falan evlenince kullancaz inşallah iyidir hiçte samsunga yorum yapan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?