Beyaz eşyada hangi marka, hangi model??

canım bende bosch istiyorum ve araştırıyorum bir süredir. gerçekten en az sorun yaşanan beyaz eşyalar boschda gibi geliyor bana.. senin bu dediğin kampanya hangi modeller acaba. benim araştırdıklarımda 3 lü gruplar o fiyatta çünkü. model kodlarını biliyorsan yazabilir misin?

şu iki markadan şaşma, sıemens bosch !!!
Benim evimin bütün beyaz eşyaları siemens ve çok memnunum, özelliklede çamaşır makinasından.
Eğer diğer markalarla kıyas ettiğinde fiyat olarak siemensle bosch pahalı olucaktır.
Ama şöyle düşün, bunlar dayanıklı tüketim eşyaları, bu eşyalar 4-5 sene sonra atılıp yerine yenisi gelicek türden deil.
Malüm 1 kere alıyosun ve uzun süre kullanıcaksın. O yüzden iyi düşün derim.

Son düzenleme:
cnm daha önce vestelde calışan birisi olarak sakın ordan alma derim çünkü özellikle beyaz esyada ve yine özellikle çamasır makinasında sorun yasaman çok doğal olucak. bende geçen sene evlendm esyalarımı arcelikten aldım. esyaları 5 sene önceden alıp bayşde bekletmiştik. şimdi bulaşık makinam simens gerisi hep arşelik. bir sorun yasamadım ama camasır makinasını akşam çalıştıramıoyrum cok sesli. şimdi lg bir makina çıkartmış 11 kilo standart boylarda ama mükemmel birşey bakmanda fayda var. buharlı temizleme özelliği var bu sıcak havalarda vazgeçilmez valla cnm

bende boschcuyum.. bu zaman kadar da bosch diyordum... ta ki gulsah10'nun önerdiği lg f1443kds7 11 kg'luk makinasını tanıyana kadar.. sessiz çalışması ve 10 yıl motor garantisi çok cezbetti beni...

sağolasın canım :) fiyat bilgisi verdiğinde iyi oldu valla..
ben kirada oturucam bende set üstü ocak ve midi fırın alayım diyorum normal fırın yerine ama emin değilim

dediğim gibi bende ayrı ayrı aacaktım kiracı ollunca zor olur dedi annem falan hem set üztü alınınca daha fiyat düşüyo düğün zamanı masraf arttıgından dolyıı biz böle tercıh edicez insallah:))

canımm ya 3 lüü grup degildi benim tam modellerini yazmadım acıkcası fiyat öğrenmek amacıyla girmiştik ama sunu söyleyim son modellerdi hep digital falan hele çamasır makınasına bayıldım buzdolabıda derindondurucusu asıdaydı tam model olarak bılmıyorum tatlım ya yardımcı olamıyorum pek malaseff(

bence bosch siemens ve profilo markalarından şaşma cnm. hepsinini çıkış firması aynı ama kolay bulunabilir parçalar açıcından profilo çok daha iyi. bizim evdeki bütün makinalar profilo hepsinden de memnunuz. bende kendi çeyizime profilo marka alıcam fırın ve ocak da dahill buna

cnm çamasır makinasında burda konuda acılmış lg derim 11 kilo 10 yıl motor garantisi var. bulaşık makinasındada simens

beyaz eşya diyorum ama gri modelleri de çok hoş. siemems diyorum. sonuçta alman malı. ne demişler cennet amerikalının evine ingilizin maaşına almanın arabasına bir türkün de hanımına sahip olmaktır.

hahaha çok hoş laf :)

hmm çamaşır makinesi olarak benim de aldığım lg 11 kg yıkama kapasiteli f144kds7 big-in ya da 12 kg yıkama kapasiteli 6 kg kurutma kapasiteli f1236rdse kırmızı çamaşır makinesi
buzdolabı yine benim aldığım :) swarovski taşlı kırmızı buzdolabı
küçük ev aletleri olarak arzum braun
bulaşık makinesi bosh SMS69T68EU

beyaz eşya diyorum ama gri modelleri de çok hoş. siemems diyorum. sonuçta alman malı. ne demişler cennet amerikalının evine ingilizin maaşına almanın arabasına bir türkün de hanımına sahip olmaktır.

hahaha çok hoş laf :)

hmm çamaşır makinesi olarak benim de aldığım lg 11 kg yıkama kapasiteli f144kds7 big-in ya da 12 kg yıkama kapasiteli 6 kg kurutma kapasiteli f1236rdse kırmızı çamaşır makinesi
buzdolabı yine benim aldığım :)lg swarovski taşlı kırmızı buzdolabı
küçük ev aletleri olarak arzum & braun
bulaşık makinesi bosh SMS69T68EU

ben mumkunse hepsının aynı marka olmasını ıstıyorum
arcelık ve arıston arasındaım
uygun olsun fıyat dıyorum uygun olucnada neden uygun dıyıp burun kıvırıyorum

valla biz 1 ay önce samsung aldık çamaır bulaşık bide buzdolabını dış görünüşlari çok güzel özelliklerinide beğendik fiyatıda uygun geldi aldık 8 ay sonra falan evlenince kullancaz inşallah iyidir hiçte samsunga yorum yapan yok

evimdekiler arcelik ve simens ama şimdi olsa lg nin çamasır makinasını alırdımmm

şuan bizdede bosch çamaşır ve bulaşık makinası, arçelik buzdolabı ve fırın var.. bende evime çıktığımda lg'nin f1443kds7 model çamaşır makinasını alacağım.. mutfak eşyalarım evimde kurulu olarak var zaten...

samsung kullanmadım hiç yani beyaz eşa diyince açıkçası aklıma o marka gelmedi bile... bende çok araştırıp aldım en iyisi hem kalite hem de uygun fiyat olarak lg dediler aldım bende... şimdide gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum özellikle f144kds7 11 kg'lık çamaşır makinesi harika

Nişanlımla Samsung almak vardı aklımızda . Sadece buzdolabını samsung aldık. Çamaşır Makinası Profilo, Bulaşık Bosch

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…