Beyaz eşyaları aldık hepsi Bosch'tan,

civcivy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.216
3
116
Diğer
........................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulaşık mak ankastre ve 5 programlı,Buzdolabı 70'lik,(standardından ekstra derin), Çamaşır mak 8 kg
çok mutluyum:)

Bu da beyaz eşyalarla beraber zorla hediye olarak koparttığım su ısıtıcım kızlar
MCSA024482_TWK6001_def.eps

Hayırlı olsun canım buyukler cıkmış aradan çok iyi olmuş allah gule gule mutlulukla kullanmayı nasip etsinopuyorumnanaktan

giz canım benim çok tşk ederim, büyük bölümü azaldı evet canım çok şükür,öyle rahatladım ki, içim pır pır hala:) allah sana da herkese de daha daha iyilerini nasip etsin inşallah

amin canım çok sağol buyuk bır bolumu tamamlanınca ınsan az da olsa rahatlar

hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın inş. bosch almakla tercihin çok dogru bir seçim yapmışsınız süper bir marka:nazar: canım toplam ankestra seti ne kadara geldi

Police canım tşk ederim, evet canım bosch piyasanın en iyilerinden çok araştırdık boschta karar kıldık. 3'lü Ankastre set 1400 dü nisan ayı kampanyası ama bize 1300 e geldi,

Biz çok iyi bir fiyata aldık canım herşey dahil 5800. Bir tek bayisinden tüm ürünleri aldığımız için ayrıca indirim yaptılar.

çok begendim fiyatta epey bir iyi almışsınız çmş makinanda çok hoş görünüyor 8 kg yıkayabilme özelligne sahip sanırım dimi bende düşünüyorum degişmeyi benimki 5 kglardn

evet canım 8 kg, almışken 8 kg almak lazım bence, 7 kg ile arasında 100 lira oynuyordu 8 kg olsun dedim, yorgan, battaniye olursa rahat rahat yıkanır.

hepsi çok güzel canım güle güle kullan çamaşır makinası 8 kg lık çok iyi oluyor bende öyle aldım annemin kullandığıda 8 kg çok memnun buzdolaplarımız benziyor benimkide standartlarından daha derin yerimseniben

baypipo tatlım benziyor beyaz eşyalarımız ozaman:içelim:
güzel günlerde kullan canım sende.

bende 2 gün önce bosh tan çamaşır makinamı ve ocağımı almıştım canm iyi yapmışın biz evdede kullanıyoruz bir problem çıkmadı şimdiye kadar. Ocağınıda neden ankastre almadın takımı bozmuşun :))

pinky bulaşık makinesi ve buzdolabımız aynı diğerlerini ben daha farklı aldım ocağımı cam aldım mesela fırınımıda gömülebilir düğmeli olanlar varya onlardan aldım

bende 2 gün önce bosh tan çamaşır makinamı ve ocağımı almıştım canm iyi yapmışın biz evdede kullanıyoruz bir problem çıkmadı şimdiye kadar. Ocağınıda neden ankastre almadın takımı bozmuşun :))

canım ocagım da ankastre zaten. ankastre 3 lü set olarak alındı. Herşey ankastre
çamaşır mak , buzdolabı hariç

kızlar sizlerde güle güle kullanın

Teşekkür ederim arkadaşlar, herkes güle güle kullansın sevdiğiyle eşyalarını inşallah

canm ya bisey sorcam bizde boshdan aldik herseyimizi.. dügün yaza olacagi icin teslimatda yazin.. simdi gördmki 100de 30 indirimleri varmis :( gidip konussammi aceba?

canım biz %30 indirimle aldık buzdolabı ve çamaşır makinesini, artı birde bayisi indiirm yaptıherşeyimizi orda naldık diye, teslimatı bizimkilerinde 7 ay sonra olacak,

ıstersen konuşabilirsin, bana teslimattan önce, yeni bir ürün çıkarsa fiyat farkı ödeyerek, ya da fiyat farkı yoksada istedigim modelle değiştirebileceklerini söylemişlerdi. Ama konuşman lazım tabi detayını bilemiyorum. Modellerini mi değiştirmek istiyorsun.

Back
X