Beyaz Eşyalarım Hakkında Bilgi Verir Misiniz? :)

Gunicen

Ve aşk,eş anlamlı adınla!
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
7.314
1.172
723
Eki Görüntüle 688354 $5287 NFIY BUZDOLABI.webp Eki Görüntüle 688356 $7104 HE ÇAMAŞIR MAKİNASI.webp $STO 814 SET ÜSTÜ.webp

Dün akşam beyaz eşyalarımızı aldık. Bu kadar kısa sürede beğenebileceğimi açıkçası tahmin bile etmiyordum.
Arçelik aldık biz hepsini. Sadece çamaşır makinam beyaz çünkü onun inoksu yokmuş ve bu hoşuma gitti.Sonuçta zaten banyoda olacak :17: Diğerleri inoks...
Sizce kullanışlı olur mu? Bunu merak ediyorum kullanan arkadaşlar fikrini söylerse çok sevinirim. :46:

Canım bizde Arçelik aldık herşeyimizi. Buzdolaplarımız benziyor hatta seninkinin No Frost olanı zannediyorum benimkisi.
Benim de çamaşır makinam sadece beyaz çünkü yıllar önce alınmıştı ama bende senin gibi nasılsa banyoda olacak deyip üzerinde durmuyorum hemde kapağı gri.

Benim de modellerim bunlar canım. Davlumbaz fırın ve ocak üçlüsünü almadık oturacağımız evde takılı olabilir düşüncesiyle.

Arçelik Cniy 2398 No frost buzdolabımız.
Arcelik-2398-CNIY-A-Enerji-cift-_15600_1.jpg

Arçelik 9485 FI 8 programlı ankastre bulaşık makinam.
383397_d2e0.jpg

Arçelik 8124 SJ çamaşır makinam. 8 kg.
attachment.php

Güle güle kullanman dileğiyle...

Son düzenleme:
Canım bizde Arçelik aldık herşeyimizi. Buzdolaplarımız benziyor hatta seninkinin No Frost olanı zannediyorum benimkisi.
Benim de çamaşır makinam sadece beyaz çünkü yıllar önce alınmıştı ama bende senin gibi nasılsa banyoda olacak deyip üzerinde durmuyorum hemde kapağı gri.

Benim de modellerim bunlar canım. Davlumbaz fırın ve ocak üçlüsünü almadık oturacağımız evde takılı olabilir düşüncesiyle.

Arçelik Cniy 2398 No frost buzdolabımız.
Arcelik-2398-CNIY-A-Enerji-cift-_15600_1.jpg

Arçelik 9485 FI 8 programlı ankastre bulaşık makinam.
383397_d2e0.jpg

Arçelik 8124 SJ çamaşır makinam. 8 kg.
attachment.php

Güle güle kullanman dileğiyle...

Eşyalarımız hemen hemen benziyor :17:
Bizde her ihtimale karşı set üstünü aldık eğer evimizde takılı olacaksa satıcı dedi geri alırız bi taksitine sayarız set üstünü :52:
Nasıl güzel heyecanlarmış bunlar :nazar:
Ben aslında derin donduruculusunu istemiştim.Sonuçta aynı fiyattı ama sözlüm sağolsun aklıma girdi bunu aldık hayırlısı bakalım :44:

Eşyalarımız hemen hemen benziyor :17:
Bizde her ihtimale karşı set üstünü aldık eğer evimizde takılı olacaksa satıcı dedi geri alırız bi taksitine sayarız set üstünü :52:
Nasıl güzel heyecanlarmış bunlar :nazar:
Ben aslında derin donduruculusunu istemiştim.Sonuçta aynı fiyattı ama sözlüm sağolsun aklıma girdi bunu aldık hayırlısı bakalım :44:

Evet canım güzel heyecanlar gerçekten allah ağız tadıyla evlerimizde kullanmayı nasip etsin.

Sende İzmir'lisin zannediyorum hayırlısı olsun hepimiz için.

Evet canım güzel heyecanlar gerçekten allah ağız tadıyla evlerimizde kullanmayı nasip etsin.

Sende İzmir'lisin zannediyorum hayırlısı olsun hepimiz için.

Amin canım AMİİİNNN :nazar::17:
Evet İzmirliyim sende mi? :4:

:Benimde tüm beyaz eşyalarım inoks ve bosch el bizi bırakmaz diye dünya para verdik
ama ne yazıkki iz bırakıyor o ocak her yemekten sonra silinmek istiyor
ayrı temizleyicileri var ve bosch bayisinden alıyorum dünya para
keşke beyaz alsaymışım diyorum temizlik açısından
ama şıklık açısından tabiki gri
benimde çamaşır makinem beyaz kapağı gri
Hepsi çok güzel görünüyor güle güle kullanmak nasip olsun

:Benimde tüm beyaz eşyalarım inoks ve bosch el bizi bırakmaz diye dünya para verdik

Canım babamın evindeki ocak, davlumbaz ve ankastre aynalı cam fırını da aynı şekilde parmak izini oldukça gösteriyor. Özellikle fırın bir felaket allahtan kuru bir peçeteyle bile rahatça siliniyor cam olduğundan sanıyorum çok rahat çıkıyor ama ocak özellikle davlumbaz ciddi çaba sarfettiriyor pırıl pırıl bir görünüme kavuşmak için. Ben daha bu üçünü almadım çünkü tutacağımız evde olur düşüncesindeyim ama buzdolabına ve özellikle bulaşık makinama alırken çok dokundum gerçekten parmak izi bırakmıyordu. Teyzemde aynı buzdolabını aldı bir kaç ay önce onda da parmak izi kalmıyor hiç.

merhaba arkadaşlar dün siemensten beyaz eşyalrımızı seçtik fakat bi konuda karasızım elektrikli ocakmı gazlı ocakmı daha kullanışlı ve tasarruflu bu arada evimizde dogalgaz yok tüp kullanıcaz sizce hangisini tercih etmeliyim. yardım edermisiniz şimdden teşekkürler

Amin hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin :nazar:

merhaba arkadaşlar dün siemensten beyaz eşyalrımızı seçtik fakat bi konuda karasızım elektrikli ocakmı gazlı ocakmı daha kullanışlı ve tasarruflu bu arada evimizde dogalgaz yok tüp kullanıcaz sizce hangisini tercih etmeliyim. yardım edermisiniz şimdden teşekkürler

Tek gözü elektrikli diğerleri gazlı seçebilirsin eğer çok kararsız kaldıysan :44:

Tek gözü elektrikli diğerleri gazlı seçebilirsin eğer çok kararsız kaldıysan :44:[/QUOTE]

evet buda bi secenek ama cam yüzeyli olanlarda tamamı elektrikli oluyo eşim öyle istiyor. görünüşüde hosuna gitti tasarruflu olurmu bilmiyorum ama sonucta yemekleri ben yapıcam :D ooof kararsızım ya teşekkürler canım

T

evet buda bi secenek ama cam yüzeyli olanlarda tamamı elektrikli oluyo eşim öyle istiyor. görünüşüde hosuna gitti tasarruflu olurmu bilmiyorum ama sonucta yemekleri ben yapıcam :D ooof kararsızım ya teşekkürler canım

Eeee tut ki elektrikler gitti sonra ne olacak :37:

Eeee tut ki elektrikler gitti sonra ne olacak :37:

kocamda laf tükenmez bide küçük tüpümüz olurmuş:D:D son model ankastre setimiz olucak mutfakta bende küçük tüpte yemek yapıcam o fotografı hayal etmek istemiyorum:D tamamını gazlı almaya karar verdim. teşekkür ederim canım

Back
X