Beyaz eşyalarım :)

bulaşık makinemiz buzdolabımız ve ütümüz aynı canım hepsinden de memnunum ben güzel günlerde kullan inşallah

öncelikle güle güle kullan bulaşık makinemiz aynı ..çamaşır makinemiz de aynı olucak sanırım ne kadar tuttu hepsi hepsini senmi aldın öylemi anlaştınız.tatlım

merhaba arkadasım öncelikle esyalarını güle güle kullan... çamasır bulasık makinası ve ütün benimkiyle aynı ve cok memnunum. 1 senedir kullanıyorum ve hiçbir sorun yok. Alah hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin inşaAllah

Hayırlı olsun tatlım :) Güle güle kullan..

Buzdolabıda arçelik galiba benim bu ara almayı düşündüğüm modeli almışsın bu pazar gidip bende alıcağım nişanlımla birde bunu çekmecelisi var önce ikisi arasında karşılaştırma yapıp karar vericeğim bulaşık makinasının modeli nedir bu kadar bayan kullandığına göre iyi bir makina olsa gerek görüntü açısından da hoşmuş :)

tatlım benim kullandığım makinanın serisi 6551 H altta linkte de verdim ama birkaç çeşidi var gönlüne hangisi yatarsa ona bak derim ama ben çok memnunum.

6551 H Bulaşık Makinası - 5 Programlı

tatlım benim kullandığım makinanın serisi 6551 H altta linkte de verdim ama birkaç çeşidi var gönlüne hangisi yatarsa ona bak derim ama ben çok memnunum.

6551 H Bulaşık Makinası - 5 Programlı

Memnuniyetler benim için çok önemli Çok teşekkür ederim :)) ben çok beğendim kullandığınız modeli hatta az önce nişanlımla konuştuk bu hafta gitmişken Bulaşık makinası taksidinede ben giriceğim :) Şimdi gönderdiğiniz modeli inceliyeceğim ama mutlaka bunu yazdırırım :) Buzdolabı konusnda karar kıldık bir tek fırınımız kalıyor ama onuda ocaklı mı yoksa set üstümü konusunda düşüncelerdeyiz.. :)

öncelikle bütün güzel yorumlarınız için teşekkürler canlarım. nişanlım buzdolabımız ve çamaşır makinemizi aldı. o ikisine 3000 tl verdi nakit. bende diğerlerini aldım 2000 tl verdim nakit. sanırım baya ucuza aldım :)

bende iki cekmeceliyi beğenmiştim internetten ama gidip bakınca hoşuma gitmedi o yüzden bunu aldım canım.

ben ocağı fırınlı aldım tatlm. set üstü olunca bir de fırın için yer ara dert yani. bir de mini fırınların falan içi adı kadar .)

benim eşim de iştahlı olduğundan yetmezdi zaten o tip fırınlar. onu da geçtim misafir geldiğinde tam bir kabus olabilir.

bu yuzden tercihimi fırınlı ocak almaktan yana kullanmıştım o da arçelik ve çok memnunum .)

Son düzenleme:
Bu hafta sonu incelemeye gittik buzdolabı ve bulaşık makinasını ikisinide çok beğendim ama bir iki şeye aklım takıldı buzdolabı rengi metale kaçıyor,bulaşık makinasının rengi metal rengine göre açık kalıyor hepsi aynı yerde durucak bu renk farkları mutlaka göze yansıyacak biraz düşünmek için 1 hafta daha zaman aldım siz bu konuda naptınız? Birde buz dolabının yumurta ve en üst rafı bayağı yukarıda oradan birşey alırken bayağı zorluk çekermiyiz Boyum uzun ama yinede bayağı yüksek geldi.. Bulaşık makinası herşeyiyle aklıma yattı onu mutlaka alıcağım sadece buzdolabında kararsız kaldım..:)

benimkilerin renkleri aynı. kodları arkadaşların verdikleri değil. ben eve gittiğimde bakıp yazarım sana. benim sadece çamaşır makinamın rengi diğerlerinden farklı. onuda banyoma göre beyazıyla değiştirmeyi düşünüyorum.

İlk baş hepsini beyaz almıştım şimdi gri'yle değiştiriyorum bir tek çamaşır makinam beyaz olucak onu bende dert etmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…