kızlar çok dolaştık en sonunda karar verdik. Siemensten almaya karar verdik. kullananların yorumlarını bekliyorum. Hazırana kadar değiştirme hakkımız var.
Bunlarda modellerimiz Eki Görüntüle 335015
çamaşır makinesi tam kurutmalı, bulaşık mak.6 programlı. buzdolabıyla beraber üçünü 6000 aldık.. hazırana kadar magazada kalacak. daha evımız bellı degıl o yuzden değiştirme ihtimalımız var buzdolabını. ben hep gardırop tıpı ıstemıstım ama sıgmaz dıye sımdılık boyle tercıh ettık
valla bizde cok arastırdık en sonunda aldık. ama tavsıyem ocak ayı bıtmeden alın. bu ay sonunda kampanyası bıtıyor sıemensın. dedıgın dogru aslında kalabalık aılelere daha cok gerekıyor gardırop tıpı buzdolabı. neyse bakalım daha hazırana cok var kalır belkı boyle.
bızde sımdıkı buzdolabıyşa senın begendıgın arasında gıttık geldık :) oda cok guzel ve cok tercıh edılen bır moıdelmıs satıcı adam soyledı.
ocak davlumbaz fırın daha amadık ve hıc bakmadık.. evımız bellı degıl.bazı evlerde oluyor cunku ankastre. en son onlara bakarız artık.
çamaşır makinesi tam kurutmalı, bulaşık mak.6 programlı. buzdolabıyla beraber üçünü 6000 aldık.. hazırana kadar magazada kalacak. daha evımız bellı degıl o yuzden değiştirme ihtimalımız var buzdolabını. ben hep gardırop tıpı ıstemıstım ama sıgmaz dıye sımdılık boyle tercıh ettık
Canım hayırlı olsun hepsi benim beğendiğim modeller arasında ve ben de Siemensten alacağım ayrıca hepsi 6000 bu moıdeller için çok uyugn bence nerden aldınız canım İstanbuldan mı? Ben de senin gibi şimdiden alıp mağazada bıraktıracağım. Aldığın bayiyi yazabilir misin? Belki ben de ordan alırım İstanbuldaysa.
bende uzun araştırmalarım sonucunda siemens alıcağım beyaz eşylarımı tabi allah nasip ederse.hatta dün ocak ayı kampanyasından yararlanıp anneme açamaşır makinesi aldık. güzel günlerde kullan inşallah
Hayırlı olsun Allah güle güle kullanmak nasip etsin inşallah, bende bulaşık makinesinde 3. sepet istiyorum ama üst sepette daraltma yapıyor mu acaba diye geliyor aklıma, kullanışlı olur mu bu 3. sepet alt sepet için yer açtığı kesin de :44:
Hayırlı olsun Allah güle güle kullanmak nasip etsin inşallah, bende bulaşık makinesinde 3. sepet istiyorum ama üst sepette daraltma yapıyor mu acaba diye geliyor aklıma, kullanışlı olur mu bu 3. sepet alt sepet için yer açtığı kesin de :44:
Siemens 3 sepetli bulasik mak.kullaniyorum.catal kasiklari yerlestirirken bayagi zaman harcaniyor tek tek yerlestirdigin icin ama temiz bulasiklari cekmeceye kaldirirken cok pratik oluyor.bir de bu makineye bulasiklari pis koyman gerekiyor yoksa temizlemiyor,ben ilk aldigimda aliskanlikla bulasiklari once su ve sungerle akitip sonra makineye koyuyordum ve koydugum gibi cikiyordu hergun makineyle kavga ediyordum sonra servis cagirdim gelin bu igrenc makinenizi tamir edin diye,usta guldu abla bunlar akilli makine sen temiz bulasik koyuyorsun o da kir algilamayinca suyu isitmiyor ondan oyle dedi,sadece kati atiklari temizle ygiyla kiriyle koy dedi hakkatende simdi piril piril yikiyor,aklinizda bulunsun,guzel makine ,alabilirsiniz.