hayırlı olsun bidenem :1hug:
allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin:Saruboceq::asigim:
Güle güle kullan..En zor kısmı araştırma kısmı zaten..İnsan kime güveneceğini şaşırıyor kafamçokkarıştı
hayırlı olsunlar canım güzel günlerde kullanırsın inşallah herzaman
hafta sonu uzun araştırmar sonucu beyaz eşyalarımızı aldık:)
hepsi toplam 4.300 tl tuttu
buzdolabi
canım bizde aynı buzdolabına baktık ama derin doldurucu altda olup asıl kızmın üste olması bana pek kullanışlı gelmedi sanki en üst rafa uzanmak filan zor olmazmı birdeklasiklere nazaran derin doldurucu kısmı biraz daha büyük tutulmuş değilmi ben klasik modeline karar verdim (derin dondurucu üstte olana) ve cok iyi fiyata almışsınız, sadece buzdolabına 2000tl dediler bosch :1no2:
canım bizde aynı buzdolabına baktık ama derin doldurucu altda olup asıl kızmın üste olması bana pek kullanışlı gelmedi sanki en üst rafa uzanmak filan zor olmazmı birdeklasiklere nazaran derin doldurucu kısmı biraz daha büyük tutulmuş değilmi ben klasik modeline karar verdim (derin dondurucu üstte olana) ve cok iyi fiyata almışsınız, sadece buzdolabına 2000tl dediler bosch :1no2:
hafta sonu uzun araştırmar sonucu beyaz eşyalarımızı aldık:)
hepsi toplam 4.300 tl tuttu
buzdolabi
bilmiyorumki canım genelde buu tipleri öneriyolar
ben orda bi kac deeneme yaptım kullanımı rahat
boy cok kısa olmadıkca zorluk cekilecegini sanmam
özellikle meyve-sebze bölümü cok ideal biryerde 2 büklüm olmaya gerek kalmıyo
kdv ve ötvlerden dolayi baya bi uygundu fiyatlar bnm aldıgım gün sondu
sanırım
canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim güzel günlerde kullandırsın inşallah.buzdolabımız aynı :) çamaşır makinası da benim ki 7 kiloluğu.çift kişilik uyku setini yıkayabilmek için 7lik aldım.liste fiyatına yakın bir fiyattan almışsın sanırım canım.
bizde bunları aldık.10 gün oldu alalı.toplamda 7000lira tuttu.yarısını benim ailem ödedi yarısını nişanlımın ailesi ödeyecek.bu uygulamamız diğer mobilya-perde-halı içinde geçerli.hihoyyyt
bizimkide yarı yarıya oldu gibi
buzdolabini nişalımın ailesi aldi bılaşık makinasini ben çamaşır makinasını babam aldı
sana birsey hediye ettilermi
bana bosh narinciye sıkıcagi hediye etti onuda ben istedim bnm zorumla oldu
keske süpürge isteyedim
canım senin aldiklarinda cok güzelmiş güle güle kullanın insallah
ben fırınla set üstünü ev belli olmadan almak istemedim
buzdolabini nişalımın ailesi aldi bılaşık makinasini ben çamaşır makinasını babam aldı
keske süpürge isteyedim
hersey cok guzel cnm hayirli olsun
bu arada benim buzdolabimda aynisi 3 cekmecili buzluk yeri memnunmusun dersen eh iste nedendir bilmem buzluk degilde dolabin icindeki hersey buz oluyo anlamadim dolaba sebze koymaya cekiniyorum valla kackere yetkili geldi ama sorun bulamadim buz neyden kaynaklaniyo bilmiorum bu arada cok ucuza almissin ben saedce buz dolabini 1500 euraya aldim
dodili bahoşun ailesi seni kandırmış nan beyaz eşyayı erkek tarafı alır
sadece çamaşır makinasını kız alır
fırını almadın dı mı cnm
hayırlı olsun ben de bunlardan ıstıyorummm
ii günlerde kullann
sağolasın canım.benim yaşayacağım ev belli olduğu için mutfak sıfırdan ankastre yapılacak inşallah.onun için aldık.henüz hediye olayını konuşmadık ama ya su sebili ile ütü almaya niyetliyim sonuçta 7000liralık alışveriş yapıldı ve bunun yarısı peşin yarısı taksitli alındı.aldığımız yerde tanıdık olunca daha fazla ısrar etme niyetindeyim.bakalım inşallah alabilirim.
bizde isim isim bölüşmek yerine yarısı kız tarafının yarısı erkek tarafının olsun dedik.o şekilde alındı.
güle güle oturun evinizde cnm
bencede al okadar alısveris yapmissin..
su sebilini evde fazlalık gibi olmaz mi
ütü filan daha mantıklı
hayırlı olsun cnm güle güle kullanmak nasip etsin
canım senin aldiklarinda cok güzelmiş güle güle kullanın insallah
ben fırınla set üstünü ev belli olmadan almak istemedim
keske süpürge isteyedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?