Beyaz eşyayı önceden almak,fiyat,öneri

renginar

Seviyorum uleyn :)
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
913
698
123
Arkadaşlr beyaz eşyayı önceden alıp taksitlerini ödesek mağazada tutuyorlar mı bir de ortalama bi evin beyaz eşyası kaç bin tl tutar kaba bi hesap yaptık 10 bini geçer gibi geldi bana...Bütün eşyaları aynı anda almak hem yanlıs seçimlere hem de ekonomik olarak zorlar gibi geliyor o yüzden önce beyaz eşya alıp taksitlerini ödesek daha sonra istediğimiz başka model olursa değiştirirler mi ?

Ben dün sordum.Bir markanın en üst modellerini beğendim. Benim beğendiklerim 5.600 falan oluyor.Fakat ben sadece camasır makınası, buzdolabı, bulasık makınası sordum. Bekletme sorunu benim de var. Bir yıla kadar bekletiyorlar .Sımdıden güzel günlerde kullanın :)

Biz aynen böyle yaptık hatta konuda açtım... Beyaz eşyalarımızı arçelikten aldık çamaşır mak. buzdolanı, ankastre fırını ve bulaşık mak. 5.800-TL orada kalcak biz elden taksitle ödüyoruz 8 taksit falandı yanlış hatırlamıyorsam... Arçelik yapıyor bunu alabilirsin yani bence çok iyi oluyor... İstediğin modellede ilerde değişim yapabiliyormuşsun hatta üstüne para vermek gerekirse veriyorsun falan fistan işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…