beyaz esylarım :)))

cgdm16

30.06.2012
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
1.973
5
66
kızlar tv harıc butun beyaz esyalarımı aldım hıc bı arastırma yapmadan arcelıkten aldım umarım bı sorun yasamam bılgınız varsa paylasabılırmısınız

ocagım sıyah cam

$Arcelik-OC-608-EI-Ankastre-Gazli_11280_1.webp

davlumbazım

$Arcelik-P-30-YI-Ankastre-Duvar-t_11311_1.webp

buzdolabım( bı tek bu ıcıme sınmedı )

$5276-NFI_0194_large.webp

bulasık makınam buda ankastre onune mor dolap kapagımdan konucak

$ARCELIK-9230-PI-ANKASTRE-INOX-BULASIK-MAKINESI-UCRETSIZKARGO__35454057_0.webp

fırınım

$Arcelik-9771-DGI-Ankastre-Firin_49_1.webp

mıkrodalgam

$arcelik-md-890-serisi-mikrodalga-firin.webp

güle güle kullan cnm hepsi harika buzdolabında çok güzel bence içine sinsin:nazar::nazar:

evet hepsi çok güzel güle güle kullanın özellikle ocak temizlemesi kolay :)

tesekkur ederım cnm ocak cam olunca cok tereddutle almıstım ama herkes cam daha kolay temızlenıo dıyınce rahatladım :))

bizimde bütün beyaz eşyalarımız arçelik.. buzdolabımız aynı :)) bende çok tereddütte kaldım ama önemli olan görünüş değil.hem tasarrufu hemde hacmi.. bunun dış hacmi çok büyük olmamasına rağmen iç hacmi çok geniş..

güle güle kullan canım...hepsi çok güzeller...hepsini ne kadara aldınız sorması ayıptır?biz de bu haftasonu halledeceğiz de beyaz eşya olayını...

güle güle kullan canım...hepsi çok güzeller...hepsini ne kadara aldınız sorması ayıptır?biz de bu haftasonu halledeceğiz de beyaz eşya olayını...

rabbım gonlune gore verır herseyını ıns.. gusel sozler ıcın tesekkurler

bizimde bütün beyaz eşyalarımız arçelik.. buzdolabımız aynı :)) bende çok tereddütte kaldım ama önemli olan görünüş değil.hem tasarrufu hemde hacmi.. bunun dış hacmi çok büyük olmamasına rağmen iç hacmi çok geniş..

evet cnm benıde buyuklugu cezbettı zaten :))) gule gule kullanalım ıns...

güle güle kullan arkadaşım...

kaça aldın ürünlerini?

bızım arcelıkte tanıdık vardı onun vasıtası ıle cok uyguna aldık hepsı 7 bın gıbı bısı tutmustu. ve fırın buzdolabı camasır mk bulasık mk garantı surelerını de 7 yıla uzattırdık. her urun ıcın 85 tl odendı oda fıyata dahıl cnm.

Güle güle kullanın inşallah canım
Bana fiyatlarıda uygun geldi,
Ocağında,fırınında güzel yemekler yapman nasip olsun canım inşallah :)

-Canım çamaşır makinesi almadın mı,eklemeyi mi unuttun...
bu arada almadıysan kesinlikle tavsiyem 15dklık programları olanlardan bakman...
Çok işe yarıyor gerçekten

Son düzenleme:
Güle güle kullanın inşallah canım
Bana fiyatlarıda uygun geldi,
Ocağında,fırınında güzel yemekler yapman nasip olsun canım inşallah :)

-Canım çamaşır makinesi almadın mı,eklemeyi mi unuttun...
bu arada almadıysan kesinlikle tavsiyem 15dklık programları olanlardan bakman...
Çok işe yarıyor gerçekten

tesekkur ederım cnm camasır mak aldım fakat eklemeyı unutmusum kı sen söleyene kadarda ınan farkında degıldım :D

tesekkur ederım cnm camasır mak aldım fakat eklemeyı unutmusum kı sen söleyene kadarda ınan farkında degıldım :D

işte buda camasır makınam kızlar 8kg kapasıtelı

Eki Görüntüle 344006

Tekrar güle güle kullan canım:)
İnan yazdım yorum. Sonradan çıktım yarım saat düşnüdüm sanki birşey eksik ya da fiyat uygun dedim ama pahalı mıydı falan tekrar girdim baktım çamaşır makinesi eksikmiş :)
8 kg se gerçekten çok iyi canım ya...
8 kg ler pahalı çünkü 1500-2500 arası gerçekten.(Benim bildiğim)
Mutlulukla huzurla kullan inşallah

Tekrar güle güle kullan canım:)
İnan yazdım yorum. Sonradan çıktım yarım saat düşnüdüm sanki birşey eksik ya da fiyat uygun dedim ama pahalı mıydı falan tekrar girdim baktım çamaşır makinesi eksikmiş :)
8 kg se gerçekten çok iyi canım ya...
8 kg ler pahalı çünkü 1500-2500 arası gerçekten.(Benim bildiğim)
Mutlulukla huzurla kullan inşallah

tesekkurler cnm. 8 kg ve 14 prog gıbı bısıdı galıba yanlıs hatırlamıosam ındırım deydı 1333 tl ye aldık.

Davlunbaz dışında her biri birbirinden güzel ürünler, Güle güle kullanman dileğiyle :)

tesekkur ederım ... davlumbazın nesını begenmedınız merak ettım :)))

Öncelikle dev gibi markasının amblemini gözümüze sokmasını beğenmedim :) burası kimine saçma gelebilir ama çok normal bir durum benim için :)

Öyle ekstra birşey yok, kenarları cam olanı olsaydı temizlenmesi zor olurdu.. resimden tam anlamıyorum ama cam mı kenarları ?

Öncelikle dev gibi markasının amblemini gözümüze sokmasını beğenmedim :) burası kimine saçma gelebilir ama çok normal bir durum benim için :)

Öyle ekstra birşey yok, kenarları cam olanı olsaydı temizlenmesi zor olurdu.. resimden tam anlamıyorum ama cam mı kenarları ?

sıyah olan kısımlar cam.....

Back
X