beyaz kaşe kullanan varmı

evet canım ben kullanıyorum çok şık ve asil duruyor ama iki giymede maffoluyor çok çabuk kirleniyor

cnm çk saol ya nihayet 1isi cvp attı annem yıkanınca morlşır dio hatta bi arkadaşımınki yağmurla morlaştı ancak kuru temizleme yöntemylemi kullancam sevenhillde indirimde o yüzden çk istedim

hayır cnm bir sey olmuyor yıka yıka giy :)

al canım yıkayadabilirsin bısey olmuyo benımkının kemerınde metal aksesuarlar vardı düşünemeden yıkadım kasete bısey olmadı ama kemerınde kuf lekesı oldu ( maalesef.....

kızlar ya bende yıkadım sobaya yakın serdim ama ısıdan sararmış ne yapmak lazım acaba

makinede yıkarsan tüy tüy olur canım. benim de var beyaz kaşe montum ama yıkamadım hiç yıkamam da.
çünkü gri kaşe montumu yıkamıştım ve eski gibi oldu...

ya 2 kere giy bembeyaz şey mahvoluyo bende sinir oluyorum artık.1 sene sonrada yıkasanda temizlenmiyo.severek almıştım ama artık sevmiyorum ya gıcık bence

ya 2 kere giy bembeyaz şey mahvoluyo bende sinir oluyorum artık.1 sene sonrada yıkasanda temizlenmiyo.severek almıştım ama artık sevmiyorum ya gıcık bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…