Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cok geçmiş olsun kullandım ayrıca dinlenme ve olabildiğince az yorulmanızı hatta cinsel birliktelik olmamasını öneririm birde bol bol su için
Şifa olsun inşallah en kısa sürede hemen biter
Cok geçmiş olsun kullandım ayrıca dinlenme ve olabildiğince az yorulmanızı hatta cinsel birliktelik olmamasını öneririm birde bol bol su için
Şifa olsun inşallah en kısa sürede hemen biter
Sakınn öyle yapmayın doktor gerekli gördüğü şekilde bir tedavi vermiş size bende de iğne ve fitil verdi kanamadaki duruma göre iğne sonlandı fitil kullanım adeti değişti doktorun reçete ettiği şekilde kullanın
Sakınn öyle yapmayın doktor gerekli gördüğü şekilde bir tedavi vermiş size bende de iğne ve fitil verdi kanamadaki duruma göre iğne sonlandı fitil kullanım adeti değişti doktorun reçete ettiği şekilde kullanın
Son adet tarihime göre sekiz haftalık ama ultrasona göre yedi haftalık göründü çok az bir Lecheydi böyle hafif bir akıntıyla beraber peçeteyi geldi korktum hemen doktora gittim