Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet oldum.![]()
Canim ben kipriklerimden de anlmishdim internetden okumushdum,dish etimden de anladim bunlardan bShqa yumurtlamadan sonra kasik agrilarim oldu,gogus agrim yumurtalamadan 2gun sonra oldu 17gun onceden bashlamishdi benee adetden 3-4gun once bashlardi,gogusum cok fenaydi Canim,bashka ne istersen sora bilirsin
Kiprikler karishmish gibi ve iki iki birleshmish halda hepsi(yashli insanlar hamileligi boyle anliyor) CanimCanım kirpiklerden nasıl anladın anlamadım:s bende adet belirtileri gibi ama bir türlü adet olmadım 3 gün oldu
Evet bnn cok takiyorum takmadanda olmuyor kiCanım üzülme her şeyde bir hayir vardır. Bence bu kadar çok takmamız gerekiyor psikoloji da önemli canım ya
Kiprikler karishmish gibi ve iki iki birleshmish halda hepsi(yashli insanlar hamileligi boyle anliyor) Canim
Evet bnn cok takiyorum takmadanda olmuyor ki
Ins vardir . DualarmdasnAynen olmuyor yaben hala olmadım ya karnım çok fena ağrıyor olacakmısım gibi ama çok akıntım var normalde adet öncesi akıntım olmaz o kadar çok
![]()
teşekkür ederım canım:)Ins vardir . Dualarmdasn