Beyaz kokulu akıntı ama kaşıntı yok..

Akari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2025
1
0
1
19
Kafam asiri karışık bu konuda kokuyu tam olarak birşeye benzetemiyorum ekşi pas gibi illa bjrşeye benzetmem gerekirse. hpv var ondan olabilir mi bilmiyorum önceden mantar vardı ama kaç tüp krem bitirdim kaşıntı da yok iç camasirlarimi günlük kullanirim utusunu de yaparım nerede yanlış yapıyorum onu bir türlü çözemedim hastaneye gidip durmaktan çok yoruldum. Reglden hemen sonra kokusu biraz daha normal ve rengi de şeffaf olmuştu şimdi yine önceki gibi oldu araştırıyorum bir sonuç bulamıyorum. Yine hastaneye gidip daha detaylı bakmalarını mi istemeliyim yoksa geçer mi kendi kendine bilmiyorum korkuyorum hpv yüzünden kansere dönüşme ihtimali olduğu için birde böyle garip olunca iyice içim rahatsız oldu. Bunu yaşayan birisi var mı acaba..

Daha önce ne dediler belirli keskin bir koku yoksa yani siz burnunuza getirip koklamıyorsanız o zaman koku gelmiyorsa kaşıntı yoksa normal kabul edilşyoe genelde
Yumurtlama dönemi artıyor bazen de yaşdan yediklerimizden üşütünce da biraz artabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…