HPV tip 16 kendi serüvenim

fuzulimsi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2025
4
0
1
25
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 buçuk aydır olan şüphelerim üzerine burdan çıkamaz oldum ve şüphelerimde doğru çıktı öncelikle bu virüsü bir yıl önce kaptığımı düşünüyorum ama nerden ne şekilde bilmiyorum bi kaç kişiyle ilişkim oldu kuaföre ağda yaptırdım sonrasında tatile gittim herşeyde tatilden döndüğümde başladı öncelikle bacağımın bitimiyle kasığımın başladığı yerde doktorlara göre et beni olan birşey çıktı et beni diye görmezden geldim ve ciddi bir ilişkiye başladım tabi bilmeden beraber olarak ona da bunu taşımış oldum aradan 7 8 ay geçti artık akıntım da artıyordu mantar geçmiyordu sürkeli bir kaşıntı bazen yeşil akıntı falan derken ortalık karıştı zaten pcoslu biriydim gidip doktora herşeyi açık açık sorup anlatayım dedim gittim kültür sonucumda candida albicans,üreaplasma parvum,gardnerella vaginalis çıktı ortalık karışıktı smear ve hpv sonucu çıkmadan tedaviye başladım bugün itibari ile bu bitti smear negatif hpv tip 16 pozitif ve yarın hem doktor randevum ve aşı olacağım sevgilime de anlattım onda siğil olmaması bizim için iyi birşey beraber aşı olup tedavilerimizi olacağız bildiğim bişey var ki ben bulaştırdım ve vicdanım hiç rahat etmiyor ama şanslıyım yanımda bunu anlatabildiğim biri var birde aklıma takılan bir kaç şey var aileme bulaştırmış olabilir miyim aynı banyo aynı tuvaleti kullanıyorduk bazen birbirimizin havlularını kullanıyorduk ya da hiç olmadı havlularımız yanyana oluyordu hep

Geçmiş olsun kültür testinden çıkanlar candida dışındakiler geçici mi acaba. Kolposkopi olup cinsel perhiz yaparsanız atlatırsınız inşallah kısa süre önce kapmışsınız ilerlememiştir

Araştırdığım kadarıyla geçici teşekkür ederim desteğiniz için inşallah en kısa sürede geçer gider biter

Hpv 16 da kolposkopi yapılıyor. Sonuca göre tedavi yöntemi belirlenir. Geçmiş olsun

Bağışıklık güçlendırmek için takviyeleri kullanmalısın.2 aya kadar epey yol alırsın.Vitaminlerınede baktır özellıkle d vit

En son 6 ay önce baktırdığımda çok yüksekti tekrar en yakın zamanda baktıracağım teşekkür ederim

Back
X