- 14 Aralık 2024
- 1.857
- 5.468
- 73
- Konu Sahibi kediannesi0
-
Normal durum canımArkadaşlar benim beyaz akıntım oluyor. Şöyle ki bir kokusu yok, kremsi falan değil. Genelde tuvalette falan görüyorum. Ama yumurtlama dönemimde yani o hafta aşırı çoğalıyor (1hafta) daha sonra birden azalıyor. Gün içinde 1-2 kez bu şekilde şeffaf-beyaz gibi oluyor. Kaşıntım yok, vajinamda gözle görülür hiçbir şey yok tahriş, siğil sivilce vb. sadece akıntı. Bu normal bi durum mu?
Burda insanlar akıntım vardı Hpv çıktım falan deyince korktumNormal durum canım
Yaa iyi bari. Burda insanlar tek şikayetim akıntıydı Hpv olduğunu öğrendim falan yazıyor korktumEvet normal. Rahim içi florasının sağlıklı olduğunu gösteriyor
Görüntü için çok özür dilerim kızlar bugün böyle bi şeyle karşılaştım ve korktum nedir sizce bu neden olur adetime 5 gün var
kaldır görüntüyü yasak galibaGörüntü için çok özür dilerim kızlar bugün böyle bi şeyle karşılaştım ve korktum nedir sizce bu neden olur adetime 5 gün var
Nerden kaldırabilirim bilmiyorum nasılkaldır görüntüyü yasak galiba
Bu kadar detay bi görüntüyü doktora ver bence. Burda onlarca insan ramazan ramazan senin şeyinden akanı görmek zorunda değil.Nerden kaldırabilirim bilmiyorum nasıl
Özür dilerim kızlar gerçekten şuan paylaştım için pişmanımBu kadar detay bi görüntüyü doktora ver bence. Burda onlarca insan ramazan ramazan senin şeyinden akanı görmek zorunda değil.
Canım bu mantara benziyor bir Dr git istersen bende seninle aynı durumdayım Şuan tıpta tedavi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?