Beyaz kokusuz akıntı:(

Aynen insan ayırt edemiyor işte. Dediğim gibi sen sadece sabret günün geçsin öyle test yap. Erkenden yapma derim moralin bozulmasın çıkmayabilir. İdrarda geç belli oluyor çünkü hamilelik.
ben de öyle yapayım diye düşünüyorum canım çünkü hem testler israf oluyor hem de umutlarım .

benim normalde akıntım pek olmaz, en azından bu kadar göze çarpan şekilde olmazdı, beyaz akıntım çok oldu ve o ay hamile olduğumu öğrendim.

benim normalde akıntım pek olmaz, en azından bu kadar göze çarpan şekilde olmazdı, beyaz akıntım çok oldu ve o ay hamile olduğumu öğrendim.
yaa gerçekten miii :) Allahım ne güzel ya benim de 3 gündür moralim çok bozulmuştu. bu ay olmasa bile en azından bilirim ki beyaz akıntı sadece regl habercisi değil

yaa gerçekten miii :) Allahım ne güzel ya benim de 3 gündür moralim çok bozulmuştu. bu ay olmasa bile en azından bilirim ki beyaz akıntı sadece regl habercisi değil
kesinlikle. Ve sana çok klasik bir şey söyleyeyim, kafana hiç takmadığın zaman hamile kalıyorsun.

Cok sevındım belirtilerin neler anlatabilirmisn akıntın nasildi benimde ilk sari akıntı sonra krem gibi cok akıntıö var hemde kuruyo sertleşiyo
çok teşekkür ederim, darısı başına inşallah ;) benim de akıntım çok oldu beyaz krem gibi bazende sulu ama beyaz.

Back
X