Beyaz kremsi akıntı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nerand
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nerand

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2025
45
6
1
22
Merhaba kızlar bat 20 temmuz 2 ağustostan bugüne kadar devam eden beyaz kremsi kokusuz akıntım var. Ama kaşıntı falan yok yumurtlama akıntısı olsa bu zamana kadar devam eder mi

Merhaba kızlar bat 20 temmuz 2 ağustostan bugüne kadar devam eden beyaz kremsi kokusuz akıntım var. Ama kaşıntı falan yok yumurtlama akıntısı olsa bu zamana kadar devam eder mi
Hamile olabilirsiniz

Bat 20 temmuzda hiç test yapmadınız uzun bi süre gecmis

Bu akıntı bende çoğu zaman oluyor normal değil mi zaten

Bu akıntı bende çoğu zaman oluyor normal değil mi zaten
Bilmiyorum ki canım benim ilk defa bu kadar devamlı ve yoğun oldu çocuk denediğimiz için merak ettim bende acaba hamilelik belirtisi mi diye

Bilmiyorum ki canım benim ilk defa bu kadar devamlı ve yoğun oldu çocuk denediğimiz için merak ettim bende acaba hamilelik belirtisi mi diye
Ben hamile kaldığım ay sizim gibi yumurtlamadan itibaren yoğun her gün beyaz kremsı akıntım vardı hala da devam ediyor

ay ne hamilesi bismillah. adetiniz benimle aynı tarih. benim de akıntım oldu çünkü yumurtlama haftasındayız. akıntım iki gün önce daha yoğundu bugün hafiften azaldı çünkü yumurtlamanın son günü. takvim hesaplamayı bilelim lütfen.

Benimde aynı şekilde akıntım vardı ama gebelik yok sizin inşallah vardır

ay ne hamilesi bismillah. adetiniz benimle aynı tarih. benim de akıntım oldu çünkü yumurtlama haftasındayız. akıntım iki gün önce daha yoğundu bugün hafiften azaldı çünkü yumurtlamanın son günü. takvim hesaplamayı bilelim lütfen.
Yeni korunmayı bıraktık çok hakim değilim o yüzden sordum zaten öğrenmek için daha demin lavobaya gittim kahverengi akıntı gelmiş iki damla bana da saçma geliyor çünkü adetime daha çok var daha önce böyle bir akıntı durumu yaşamadım çünkü

Back
X