Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile olabilirsinizMerhaba kızlar bat 20 temmuz 2 ağustostan bugüne kadar devam eden beyaz kremsi kokusuz akıntım var. Ama kaşıntı falan yok yumurtlama akıntısı olsa bu zamana kadar devam eder mi
Regl gunun ne zmn canim. Mantar da olabilirMerhaba kızlar bat 20 temmuz 2 ağustostan bugüne kadar devam eden beyaz kremsi kokusuz akıntım var. Ama kaşıntı falan yok yumurtlama akıntısı olsa bu zamana kadar devam eder mi
Bat 20 temmuzda hiç test yapmadınız uzun bi süre gecmisMerhaba kızlar bat 20 temmuz 2 ağustostan bugüne kadar devam eden beyaz kremsi kokusuz akıntım var. Ama kaşıntı falan yok yumurtlama akıntısı olsa bu zamana kadar devam eder mi
İnşallah daha reglime 11 gün varHamile olabilirsiniz
20 sinde oldum en son döngüm 30 gün 19 unda olmam lazım 11 gün var canım. İnşallah mantar yoktur. Kaşıntım yok ve kokladım bende mantar olabilir mi diyerek koku da yokRegl gunun ne zmn canim. Mantar da olabilir
Yok canım daha reglime çok var şimdi yapsam çok erken olmaz mıBat 20 temmuzda hiç test yapmadınız uzun bi süre gecmis
Bu akıntı bende çoğu zaman oluyor normal değil mi zatenMerhaba kızlar bat 20 temmuz 2 ağustostan bugüne kadar devam eden beyaz kremsi kokusuz akıntım var. Ama kaşıntı falan yok yumurtlama akıntısı olsa bu zamana kadar devam eder mi
Bilmiyorum ki canım benim ilk defa bu kadar devamlı ve yoğun oldu çocuk denediğimiz için merak ettim bende acaba hamilelik belirtisi mi diyeBu akıntı bende çoğu zaman oluyor normal değil mi zaten
Ben hamile kaldığım ay sizim gibi yumurtlamadan itibaren yoğun her gün beyaz kremsı akıntım vardı hala da devam ediyorBilmiyorum ki canım benim ilk defa bu kadar devamlı ve yoğun oldu çocuk denediğimiz için merak ettim bende acaba hamilelik belirtisi mi diye
Ay inşallah benimde öyledir umut oldu benim içinBen hamile kaldığım ay sizim gibi yumurtlamadan itibaren yoğun her gün beyaz kremsı akıntım vardı hala da devam ediyor
Peki hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz ne zaman test yaptınızBen hamile kaldığım ay sizim gibi yumurtlamadan itibaren yoğun her gün beyaz kremsı akıntım vardı hala da devam ediyor
Bat yazmışsınız da peki ne zaman tarihYok canım daha reglime çok var şimdi yapsam çok erken olmaz mı
Pardon canım yanlış yazmışım sat 20 temmuz bat 19 ağustosBat yazmışsınız da peki ne zaman tarih
Yumurtlamadan 10 gün sonra testte çıktıPeki hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz ne zaman test yaptınız
Anladım canım ben ovülosyon testi yapmadım gün aşırı şeklinde deniyoruz o yüzden yumurtlama tarihimi bilmiyorumYumurtlamadan 10 gün sonra testte çıktı
Benimde 18 i bat gunum 4-5-6 sini degerlendirdik esimle suan bi akintim yok seffaf var yani o da az bi belirtim de yok insallah bizimledir bebislerimizPardon canım yanlış yazmışım sat 20 temmuz bat 19 ağustos
Yeni korunmayı bıraktık çok hakim değilim o yüzden sordum zaten öğrenmek için daha demin lavobaya gittim kahverengi akıntı gelmiş iki damla bana da saçma geliyor çünkü adetime daha çok var daha önce böyle bir akıntı durumu yaşamadım çünküay ne hamilesi bismillah. adetiniz benimle aynı tarih. benim de akıntım oldu çünkü yumurtlama haftasındayız. akıntım iki gün önce daha yoğundu bugün hafiften azaldı çünkü yumurtlamanın son günü. takvim hesaplamayı bilelim lütfen.