• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme olabilir mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi qwrk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

qwrk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
7
0
1
27
Merhaba gerçekçi düşünmekte zorlandığım için yazmak istiyorum son adet tarihim 29 ağustos üç gün önce ve dün sabah test yaptım yani 28 ve 29 eylülde negatif çıktı.Beklelen adet tarihim 27 Eylül.2 hafta inanılmaz mide bulantısı çektim ama akşamları oldu.Ve bir iki gün adet olacakmışım gibi sancı gelip gitti. 18 eylülde böyle peçeteye silince çok minik bir lekelenme gördüm iki farklı kez.Bir de son 4 gündür sağ göğsümde uca yakın noktada yeşil bir damar belirip şişti biraz da sızlıyor.Akıntım var 2 haftadır beyaz ve kokusuz şekilde.Çok yorgunum kafamı kaldıramıyorum ama bu psikolojik de olabilir . Şimdi kabullenip hamile değilim diye devam etmek istiyorum ama kafam da karışıyor hamile olma ihtimalim var mı geç döllenme olabilir mi mesela 🥹

Merhaba gerçekçi düşünmekte zorlandığım için yazmak istiyorum son adet tarihim 29 ağustos üç gün önce ve dün sabah test yaptım yani 28 ve 29 eylülde negatif çıktı.Beklelen adet tarihim 27 Eylül.2 hafta inanılmaz mide bulantısı çektim ama akşamları oldu.Ve bir iki gün adet olacakmışım gibi sancı gelip gitti. 18 eylülde böyle peçeteye silince çok minik bir lekelenme gördüm iki farklı kez.Bir de son 4 gündür sağ göğsümde uca yakın noktada yeşil bir damar belirip şişti biraz da sızlıyor.Akıntım var 2 haftadır beyaz ve kokusuz şekilde.Çok yorgunum kafamı kaldıramıyorum ama bu psikolojik de olabilir . Şimdi kabullenip hamile değilim diye devam etmek istiyorum ama kafam da karışıyor hamile olma ihtimalim var mı geç döllenme olabilir mi mesela 🥹
Canm adet olmadığına göre hala bi umut olabilir. Hem evde yapılan gebelik testleri yanıltıcı olabilio. Sana tavsiyem bi kaç güne kadar hala olmassan bi kanda beta baktır. Bu arada seni anlıyorum belkide kendinde belirti aradğn için kafanda kuruyosun. Belkide geç dölkenme de olabilir. Kafandaki soru işaretlerinin gitmesi için derhal kan vermelisin. En net orada neticeye ulaşırsın

Çok teşekkür ederim gerçekten çok karmaşık bir konu her seferinde kendimi tutucam diyip yine tutamıyorum kafayı yeme noktasın geliyorum🤦‍♀️ Yarın kan verirsem çıkar mı peki sonuç

Çok teşekkür ederim gerçekten çok karmaşık bir konu her seferinde kendimi tutucam diyip yine tutamıyorum kafayı yeme noktasın geliyorum🤦‍♀️ Yarın kan verirsem çıkar mı peki sonuç
Seni çok iyi anlıyorum bende gebelik istiyorum tedavi oluyorum pcos var. Yarın adet tarihim ama herhangi bir belirtim yok adet olacağıma dair. Stres yapma bence yarın kanını ver. Hastanede verirsen aynı gün çıkıo sağlıkocağında biraz geç çıkıo. Yani sisteme geç giriyolar.

Aslında çok niyetne girmemiştik henüz ama bu ay bir gaza geldik sanırım, eşim de normale göre çok istekli olunca çok heveslendim, her şey mesaj veriyor gibi geliyor 😂 Sabah trendyoldan test sipariş ettim gelince bir kez daha deneyip öyle kan vereceğim sanırım 🤦‍♀️Çok teşekkür ederim inşallah istediğiniz gibi bir sonuç alırsınız, Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah 😻

Back
X