yıllardan beri bir evim olsun diye ciddi üzülen hatta bunu takıntı haline getirip bunun için yıllarca gözyaşı döken en sonunda hiç hoşuna gitmemesine rağmen kaynının ve kayınbabasının evinde kira vermeden oturmak zorunda kalan ve hala bir evi olmayan birisi olarak konularının sıkı takipçisiydim gülencim.Yalnız bayadır giremedim kaçırmışım ev aldınızmı yoksa babanın evinimi yaptırıyorsun .yinede hayırlı olsun.benim arkadaşım gümüş meşe diye bir renk yaptırdı.hiç bişey belli olmuyoo ne toz ne kir çokda asil duruyo bir bak istersen canım.şimdiden kolay gelsin .
aynen gülencim benim çevremde de herkes ev sahibi böyle olunca dahada çok takıyo kafasına insan ..biz şimdi biraz para biriksin diye araba alıcaz 25 milyar kredi çektik araba arıyoruz denk gelince alcaz.onun borcu bitincede Allah kerimdir ne yaparız bilmiyorum .babanın evi tapusu babandamı yoksa seninmi..bisürü masraf edeceksin ama sen ordan çıktığında satılıp kardeşler arasında paylaşılcakmı mesela ?ya da eşin bunu sorun etcekmi ..inşallah etmez de mutlu mesut yaşar bizrazda birikim yaparsınız o evde ...
bende bunu aldım kızlar
beyazlarınıg ordum gercekten bembeyazlar var
ama cesaret edemedım
ama benımkının markası camsan degıl metretulu 23 lıra bakalım 21 sonrakı hafta takılacak sanırsam
akacaagac baktım sımdı ama sankı cok acık bı krem gıbı dımı ?
canım çok geç gördüm kusura bakma .Benim kaynım evli maddi durumuda gayet iyi.Bu ev aslında kayınpederin yani o çalışıp borcunu ödemiş ama diğer çocukları küçük olduğu için en büyük önce evlendiği için tapuyu onun üstüne vermiş.Ama kaynım bu evde 18 yıl oturdu ve çok güzel büyük bir ev alıp çıktı .Şimdi de biz oturuyoruz kira vermiyoruz kaynım da durumunuzu düzeltip bir ev alana kadar oturun dedi.Bizde şimdilik oturuyoruz bakalım Allah kerimdir ..Böyle işte canım ..bu arada laminant rengini çok beğendim güle güle kullanın .YERleşince mutlaka foto koyda bakalım tamam mı sana kolay gelsintapu bına tapusu yanı hısselı ama abımde amcam ve amca oglumnda boyle bı haksızlık etmezler cunku hepsının mal varlıgı var
bızde ıkı kardesız burada babame vlerı ayırdı bu evle abımın oturdugu ev bızımama dıger evler nasıl paylastırıldı bılmıyoruz kavga cıkmasın dıye babam soylemedı bunları bıze
pekı sızın evın tapusu kımde kaynınız evlımı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?