- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi 85ophelia85
-
Daha önce tablo ile ilgili inatlaşma olduğunu söylemiştim.
Şimdi evi tamamen kendi tarzimda döşeseydim bu haksızlık olurdu diye düşünüyorum.
Ikimizin tarznı birleştirdik canım, bu şekilde her ikimizin gönülde oldu:)
Zaten bu evde 2, 3 sene oturacagiz, sonra ya türkiyeye, yada burdan bir ev alacağız:)
Mutfağın resmi aslinda bir kaç ay önce çektim,
Şimdi dolabın üstünde küçük Kemali bir saat duruyor, tezgahın üstündede değişik bir baharatlik duruyor:)
Ben dağınıklığı sevmiyorum, orda bir şey, burda bir şey dursun istemiyorum.
Zaten fare deliği kadar bir şey, çoğu eşyam sıgmadı bile
haksızlık etme fare deliği filan ,ilk fotolardan gördüğüm kadarıyla dubleks bir ev ,üst katların fotosunu koymamışsın ,salonun oldukça büyük ,birtek mutfak küçük o kadar ,yatak odanı filanda koyarsan daha çok yorum yapabiliriz diye düşünüyorum ,mesela üst katta ne var ?
Fare deliği olan mutafigim, evim değil:)
Örnek vereyim, zadece bir çekmecesi var ve oda 15 cm kadar:)
Yukarda bir tane yatak odasi var ve özel bir oda,
orda çamaşır makinesi, buzluk ve mutfağıma sığmayan eşyalarimiz duruyor:)
Evimin resimlerinide sebatiye hanim çok rica etmişti, bu yüzden koydum:)
Yani yukarı katin resimlerini istemediği içinde cekmeyi gerek bulamadım ve şuan zaten evde değilim; )
hımm anlıyorum fotolar bize değil yani sebatiye hanıma , ok o zaman .keşke hiç yorum yapmasaydım ..
ben bayıldım beyaz tam bana göre benim mobilyalarımı babam seçti diyebilirim. yataklı kanepe al minderli alma beyaz alma siyah alma kırmızı alma kenarı ahşap olmasın oturulacak yeri geniş olsun köşe alma falan filan yani git dedi çekyat al 3-4 tane ben gelince rahat edeyim off offf.. çok güzel uyumlu ve modern olmuş en azından benimkilerden bin kat iyi olmuş banyo hariç hoş bir ev banyoya biraz ruh lazım güle güle oturun
teşekkür ederim inş. bütün mobilyalarımı degiştiricem kullandıklarım 4,5 yıllık. benim istediğim olmayınca basit sade şeyler almıştım toplam 4,200 tutmuştu yatak odamı da eşim kendi zevkine göre almıştı sanki ben misafirim evde erkekler hüküm sürdü 5 yıldır:) ipleri elime aldım eşim ne istersen alalım diyor. yine 4,000 tl ile kurtulabilecegini sanıyor:) sıkıldım iyilikten yaşasın kötülük :) banyondaki küveti kaldırtamaz mısın süper şok duşlar var duşakabin yaptırtıp onlardan aldırabilirsin .
Çok modern eşya seçimin var. Orijinal seçimler yapmışsın tabi bizim klasik, evde kalabalıktan hoşlanan kadınlarımız begenmeyebilir ama gerçekten modern :)
evin güzel sade ve şık iyi günlerde ağız tadıyla otur cnm :) benim de evimin resimleri var bende sadelikten yanayım az ve öz
Sağol canim.Mutfağın ufak ama sevimli.
Sanki hiç kullanılmamış gibi
Salon baya büyükmüş ne güzelMobilya seçimin hoşuma gitti.
İlk fotoğraflardan anlamadım sadece
Gitarlı dolap benim de hoşuma gitti.Özel yaptıracaksın sanırım değil mi ? Baya tuzlu çıkar ama .
El mumluk hoşuma gitti daha evvel hiç görmemiştim bakınca ürktüm biraz
Evin cok guzel, ama beyaz koltuk taraftari olmadigim icin tercihim olmaz. Zamanla kirli gorunum veriyorlar.Hele bide sigara icilen bir evse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?