Beyaz mutfak dolabı temizliği

Gonul erdus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
18
9
1
38
merhaba arkadaşlar beyaz mutfak dolabı yaptırdım 1 sene oldu kullanıyorum kızartma yapınca sürekli silerim 1-2haftada da loc la silerim ama mutfak dolabımın sarardığını gördüm siz neyle siliyorsunuz tavsiyelerinizi alabilirmiyim

image.webp

Akrilik degil de mebran kapaksa yapabilecegin bisey yok mebranlar zamanla sarariyor benimki akrilik normal bulasik deterjani fairy paltiniumla siliyorum camasir suyu katkili hicbir urunu de kullanmiykrum dolaplarda

Akrilik degil de mebran kapaksa yapabilecegin bisey yok mebranlar zamanla sarariyor benimki akrilik normal bulasik deterjani fairy paltiniumla siliyorum camasir suyu katkili hicbir urunu de kullanmiykrum dolaplarda
Dolabı yaptırıkende en iyi mebran dediler ondan yaptrdım takınlıyım biraz herkez bişey yok diyor ama gözüme batıyor işte

gorunurde birsy yok da camasir suyu ve camasir suyu katkili urunler sarartir onlarla silmezseniz sorun olmaz kolay gelsin

ayni dert bendede var... ama benim parlak beyaz. el izi, leke hemen belli ediyor kendini. ama özel bezler oluyor, malesef adini hatirlamiyorum ama arastirin. hafif islatip silince bisey kalmiyor. ve sararmaz korkmayin :)

Back
X