Beyaz saçlarıma acil yorum kızlar :(

llylzll

h&y&u
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
2.847
5.648
358
Kizlar ďüsünmekten kafayi yicem artik bi turlu karar veremiyorum eskilerden cok yorum okudum korku dolu mesajlar yazanda olmuş hic bisey olmaz diyende ..ben suanda güncel bi cvp arıyorum yardimci olursaniz sevinirim..
5 bucuk aylik hamileyim 9 sene sonra geldi bebegim mucize bebek yani ..saclarim 20 yasindan beri beyaz ve sürekli boyamak.zorundaydim simdi bebegim icin 5 aydir boyamadim doktorum 5 aydan sonra boyabilirsin dedi hatta ben hamileligimde kendim bile boyadim ama riski kendim göze aldim dedi sende kendin karar ver dedi hem izin verdi hem böle dedi bende biturlu karar veremiyorum acaba aranizda boyayan oldumu hamileyken ne dusunuyorsunuz....beni anlamaniz icin resimde koyuyorum cok fenaaa kimse yüzüme bakmiyo direkk aaaa senin sacin beyazmiydi diyolar sokaga cıkamiyorum resmen :((

Eklentiler

Hint kınası varmış siyah öyle de yapabilirsiniz ama arkadaşım hem saçını her ay boyadı hem sigaraya devam etti
Doktoru dinlemedi
Ama ben boyamadım hamileyken de emzirirken de
Bişey olmaz inşallah
Arkadaşda yazmış ünlüler boyuyo bilemedim

Valla sprey boyalardn kullan tabi bilmiorm diğer boyalar kadar zararlımı geçici olduğu için zararszdr bence ha ben olsam kesinlkle risk almazdı topla tepeden gez boşver

Valla sprey boyalardn kullan tabi bilmiorm diğer boyalar kadar zararlımı geçici olduğu için zararszdr bence ha ben olsam kesinlkle risk almazdı topla tepeden gez boşver

9 sene sonra gelmiş, ben risk almazdım.
Saç rimelleri var ya da sprey falan.

Ben kına kullanıyorum.
Evet zaten spreyle idare ediyordum ama artik resimde de gormussunuzdur cok fazla ve uzun gecici cozumler kapatmiyo
Saloun cvplar icin

Gebelik bitene kadar tesettüre gir dermişim :) şaka bir yana senin suanki psikolojinin bebege verdigi zararla saç boyamanin vereceği zarar yarışır diye düşünüyorum. İçeriği doğal boyalar bulabiliyorsaniz boyayin bence bu kadar uzuleceginize

Bitkisel bir boya kullanabilirsin. Nasıl yapıldığını bilmiyorum ama vişne suyuyla bile saçını boyayan var. Ceviz kabuğu da beyazlarını koyultabilir. Yeşil kısmı tabi.

Ilk 3 ay onemli.5 aylık gebelikte saç boyamanın ne zararı var?ben ilk hamileliğinde boyamamış taraftarıydım.5 aylık felanken doktorum saclarimi boyamanın moral olarak bana çok iyi geleceğini kendininde 2 gebeliginde hep boyadigini söyledi.bende iki hamileligimdede boyadım

Stres yapana kadar boyamayacağım de gitsin .
Çok göz önünde olanları kesin . Hala belli oluyorsa doktora danışarak saç tebesiriyle diğerlerinide boyaya bilirsiniz ;)

Off cok zormuş karar vermek bi yandan bebegim bisey olurmu korkusu ...biyandan bu rezil saćlarla gezmek kocamdan bile utanıyom galiba cok kafama taktim
Hayirlisi....

Kizlar ďüsünmekten kafayi yicem artik bi turlu karar veremiyorum eskilerden cok yorum okudum korku dolu mesajlar yazanda olmuş hic bisey olmaz diyende ..ben suanda güncel bi cvp arıyorum yardimci olursaniz sevinirim..
5 bucuk aylik hamileyim 9 sene sonra geldi bebegim mucize bebek yani ..saclarim 20 yasindan beri beyaz ve sürekli boyamak.zorundaydim simdi bebegim icin 5 aydir boyamadim doktorum 5 aydan sonra boyabilirsin dedi hatta ben hamileligimde kendim bile boyadim ama riski kendim göze aldim dedi sende kendin karar ver dedi hem izin verdi hem böle dedi bende biturlu karar veremiyorum acaba aranizda boyayan oldumu hamileyken ne dusunuyorsunuz....beni anlamaniz icin resimde koyuyorum cok fenaaa kimse yüzüme bakmiyo direkk aaaa senin sacin beyazmiydi diyolar sokaga cıkamiyorum resmen :KK43:(
Bitkisel boyalar var

Benimde saçlarım tıpkı sizin gibi,liseden beri boyamak zorunda kalıyorum. Kızım 1,5 yaşında 5 aydan sonra ben ayda bir kez organik boyalarla ben kendim boyadım diplerimi. Sizi anlayabiliyorum çok zor bembeyaz saçlarla gezmek o psikolojiyle insan ne giydiğini yakıştırıyor kendine ne makyajı. Amonyak içeren boyalara nazaran organik boyalar daha masum gelmişti bana

Benimde saçlarım tıpkı sizin gibi,liseden beri boyamak zorunda kalıyorum. Kızım 1,5 yaşında 5 aydan sonra ben ayda bir kez organik boyalarla ben kendim boyadım diplerimi. Sizi anlayabiliyorum çok zor bembeyaz saçlarla gezmek o psikolojiyle insan ne giydiğini yakıştırıyor kendine ne makyajı. Amonyak içeren boyalara nazaran organik boyalar daha masum gelmişti bana
Saol canimm beni ancak aynisini yaşayan bilir demek boyadin sen ..zaten bi karar versem bende organik secicem boyayida hangisi peki sen kendin mi.aldin

Yanlış yönlendirmek istemem ama boyamanın bi zararı olacağını düşünmüyorum. Dedikleri gibi ünlüler hep boyuyor.

Back
X