- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Aynı bende öyleydim. Bide Bebek görmesine geliyorlar o halde karşılamak beni utandıracaktı. Evet elimizde değil ama utanıyor insan nolursa olsun ;(Bana da bu hamileliğimde doktorum aslında önermiyoruz dedi. Sonra 5. Ay dedi. Ben de baslık sahibi gibiyi. Boya sevmediğim halde genetik olarak aşırı beyazım var ve dogal tonlarda sık sık olmasa da 3-4 ayda bir boyuyordum. Ve hamile olduğumu ögrendigimde 3 ay olmustu boyayalı. İlk gebeligimde saçımı boyamıs, 15-20 gün sonra tahlil yaptırdıgımda hamile oldugumu ögrenmiş. Süt dönemi bitene kadar da organik boyayla boyamıştım. Doktorum beni belli olmuyor diye avutmaya çalışsa da felaket halde saçlar.
Şu an ben de doğuma yakın boyatıp şöyle bir hafta hatta bir sıkıntı çıkmazsa 2gün önce falan boyatıp moralli lohusalık geçirelim diyorum. Çünkü dogum yaparsam bebegin kırkı çıkana kadar gene boyamacağım. Doktorum.bu sefer ne der bilemiyorum. Doktorlar farklı konuşuyor hep. İlk doktorum boyayı serbest bırakıp lazere ne etki yapacagı belirsiz demişti. Bu boyaya olumlu bakmıyor. Ama ben zorunluluktan boyatanlardanım. Böyle pamuk gibi değil. Sac yarı yarıya beyaz gri bir de normal saç arap saçı gibi cok feci bir şey oldu.
Giderken o kadar iyiydimki saçlarımı fönledim hafif makyaj yaptım öyle Doğuma gittim çok iyi gelmişti bana :)