Beyaz Show 2009 --Kanal D

Bu hafta Demet Akalın, Emir ve “Geniş Aile” dizisi oyuncuları;
Ufuk Özkan, İlker Ayrık ve Bora Akkaş “Beyaz Show”a konuk oluyorlar

:lepi:

aa kimse yok ya herkes uyudu yada şuan kanal d beyaz show dalar...kaydirigubbakcemile3 ayy emirin kıyafeti iğrençti..ama canım ya hasta hasta gelmiş..çok yakışıklı Rabbim yolunu açık etsin..çok düzgün çocuk yaa..demet akalınınsarı kıyafeti tam bir felaket şuan şarkısı bitti eşim içerde izliyor ben ara ara bakıyorum..bu arada emire yapılan skeci hiç beğenmedim şarkısına yapılan skeç hiç komik olmamış ama işte bişey bulamamışlar napsınlar...bu arada diğer dizi oyuncularıyla hiç ilgilenmiyorum çünkü o dizi zaten başlı başına iğrenççç ve saçma bana göre...:dilcikar:

beyazım sen ne zaman evlencende ne zaman baba olcan..bu akşam annemle bunu hesapladık valla..yaş 40 erdi..yani alişanla evde kaldınız artık yeter daa...:olmaz:

ayy bayıldım toprağım benim karadenizli oğlana 2 yaşındaymış inanamadım sözlerine Maşallah.:nazar: Allahım sen babama bol bol para kazanmasını nasiiip et...
Allahıom sen askerlerimizin (orayı anlayamadım tam olarak ama )hayırlısıyla evlerine dönmeyi nasip ett..
sonuncu dediği dahada güzel beyaz söyletti; Beyaz abiye hayırlı bi kısmet nasiippppp et..
Canım ya ne güzelde öğrenmiş...iki yaşında konuşmasıda çok güzeldi artvinli oğlumuzun..nede olsa toprağım ya karadenizli..hamsi yemekten seside bayağı gürr.. :nazar::teytey: :teytey:
demet akalının o iğrenç takıları yok mu? yani bu kadın bir giyinmeyi öğrenemedi yaa.....ona üzülüyorum yanii..:umursamaz:​

Demet'i sevmiyorsunuz herhalde pek.kaydirigubbakcemile3 Ben beğendim kombinini.Jegging'de yakışmış.:hulya:

Aslında konuklar cok iyiydi ama nedense fazla eglenemedim ben,
özellikle Beyazın skecleri bu hafta cok kötüydü bir tek o üc kafadar vardı ya yabancı sarkıya türkce söz yazmıslardı ona baya güldüm :roflol:
Sonuna kadar dayanamadım saat en son 02:40'dı kapattım, Genis Aile oyuncularıyla fazla sohbet etmedi bitek Ufuk'la :umursamaz:
Emir ne kadar degisik geldi gözüme canlı yayında, kliplerinde bambaskaydı akannehir

Yanlız hala üstüne basarak söylüyorum, erken baslamalı program, raitinglerdende belli zaten düsmüs taa 40. sıraya ki bunu haketmiyor Beyaz :olmaz:

Back
X