Trend Kombinler Beyaz Spor Ayakkabı Kombinleri

isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.731
27.750
48
Spor ayakkabı modasının hızla yükselişe geçmesi ile birlikte spor,klasik,modern tarzlar birlikte kullanılmaya başlandı ve sonuçlar ise oldukça şık oldu.Spor ayakkabıda en fazla tercih edilen beyaz renk kombinlerini sizler için bu çaşlıkta topladık.Beyaz spor ayakkabıların değişik kullanımları ile birbirinden tarz kombinler yapabilirsiniz.Rahatlığın ve şıklığın içiçe geçtiği en güzel beyaz spor ayakkabısı kombinleri

Adsız.png
 
JEAN KOMBİNİ

Günlük hayatta en çok tercih ettiğimiz iki parça, jean ve spor ayakkabı. Kulağa sıradan ve kolay bir kombin geliyor olabilir, fakat bu stili sıradan bir görünümden çıkarmak sizin elinizde. Beyaz bir spor ayakkabı ile kombinlenmiş Jean’i aksesuarlar ile güçlendirerek hem duru hem de sıradışı bir kombin oluşturabilirsiniz. Yaz, kış farketmezsizin tercih edilen Jeanlerin şüphesiz en iyi tamamlayıcısı spor ayakkabılar ama beyaz tarz bir spor ayakkabı ile kombininizi güçlendirmek sizin elinizde.

JEAN-Beyaz-sneaker-kombini-1.jpg
JEAN-beyaz-spor-ayakkabı-kombini-2.jpg
 
ETEK KOMBİNİ

Etek çeşitleri ve kombinlerini biraraya getirmek jean ile bir kombin oluşturmaktan daha risklidir. Etek modelleri maxi etek, midi etek veya mini etek olabilir her kombin için beyaz spor ayakkabı eşsiz görünecektir. Önemli olan sizin tarzınıza hangi eteğin uygun olduğunu bilmek. Eğer sportif bir görünüm sağlamak istiyorsanız, rahat midi bir etek ile beyaz Nike Huarache şahane görünebilir veya daha klasik / casual bir tarz tercih edeceksiniz beyaz adidas Stan Smith ile eşsiz bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Klasik ile sporu bir araya getirmekten bu noktada kaçınmamak gerekiyor. Yeni akımlardan biri haline gelecek olan klasik spor giyimin öncülerinden olabilirsiniz.

etek-beyaz-ayakkabı-kombini-1.jpg
etek-beyaz-sneaker-kombini-2.jpg
 
KUMAŞ PANTOLON KOMBİNİ

Maskulen tarzı benimsemiş olanların gözdesi olacak bir kombin. Klasik kumaş pantolon ile beyaz sporların uyumu diğer kombinlere göre daha sıradışı görünse de aslında en cool tarz da bu olmalı. Oldukça zor tercih edilen bu tarzı, kendine yakıştıranlar bulundukları ortamın en dikkat çekici olmasını sağlıyor.


kumaş-pantolon-ve-beyaz-sneaker-kombini-1.jpg


 
ŞORT KOMBİNİ

Yaz aylarının favori parçası şortlar günlük kullanımda jeanlerin yerini alıyor diyebiliriz. Salaş gömleklerle veya basic tişörtler ile tamamladığımız şortların altına her spor ayakkabı kolayca uyum sağlarken, beyaz bir spor ayakkabı kombininizi baştan aşağı yukarı çıkartan bir detay olacak.


şort-ve-beyaz-ayakkabı-kombini-1.jpg
şort-ve-beyaz-sneaker-kombini-2.jpg
 
ELBİSE KOMBİNİ

Elbiseler de etekler gibi bir çok boyda, tarzda ve modelde mevsimlere ve trende göre değişiklik gösteriyor. Günlük kullanımda tercih edeceğiniz bir elbiseyi beyaz spor ile şüphe etmeden kullanabilirsiniz. Tabi beyaz ayakkabı ile kombinleyeceğiniz ayakkabılarda koyu renk bir çorap tercih etmemeniz gerekiyor. Ten rengini çoraplar ile kombinlerinizi kışın da kullanabilirsiniz. Elbisenizin tarzı klasik, modern veya spor olsa da beyaz spor ile kullanarak fark yaratabilirsiniz.


elbise-beyaz-sneaker-kombinleri-2.jpg
elbise-ve-beyaz-ayakkabı-kombinleri-1.jpg
 
En güzel şort altına oluyor
Takım elbise altına işe giderken iyi fikir ama göze güzel gelmiyor.
 
X