• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz sümüksü bir akıntı periyodumun 20. Günü

elif262626

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba çok özür dilerim ama yaklaşık üç dört gündür beyaz kokusuz kaşıntısız sümüksü uzayan koyu beyaz bir akıntı var. Ve bugun 20. Gün aşırı arttı. Duş alırken ve cinsel ilişki sırasında bile oluyor. Diğer aylarda da olurdu ama şu son beş gündür arttı. 2 senedir evliyim iki senedir çocuğum olmadı. Tüplerim vesaire açık. İlk sene döngülerim düzensizdi prolaktin hormonum yüksekmiş doktorum ilaç verdi değer düştü ve düzeldi. 9 aydır düzenim iyi.28-32 günde bir oluyorum adet. Eşimde sperm hareketinde düşüklük vardı doktoru ilaç verdi ikinci kutuya başladı. Proxed kullanıyor. Acaba bu yerleşme falan olabilir mi bir de bu ay diğer aylardan farklı günlük 3 litre su içmeye ve düzenli beslenmeye başladım diğer aylarda yumurtalarım iyi değildi de bu ay düzeldiği için mi bunu yaşıyorum? Günlerdir forumda geziyorum. Çok takmamaya çalışıyorum ama keşke bilen biri bu süreci yaşayan birileri bir şey söylese çok ihtyiacım var. Yorgunum…

Canım adete doğru bu tarz akıntılar normal eğer bir kaşıntı işte sık idrara çıkma yoksa adet geçmeden anlamak imkansız akıntıyla anlaşılacak bişey değil istersen bi şüphen varsa bi
Kan verip netleştir bana kalırsa Allahım tez zamanda sana bana isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin evlat

Canım adete doğru bu tarz akıntılar normal eğer bir kaşıntı işte sık idrara çıkma yoksa adet geçmeden anlamak imkansız akıntıyla anlaşılacak bişey değil istersen bi şüphen varsa bi
Kan verip netleştir bana kalırsa Allahım tez zamanda sana bana isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin evlat
Bu akıntıyı ilk defa yaşıyorum hatta akıntıdan ziyade böyle sümük gibi

Daha 22. Gündeyim test için çok erken olduğunu düşündüğüm için burada danışmak istemiştim üç dört gündür de bir mide bulantım var ama umutlanmak istemiyorum teşekkür ediyorum cevap için

Daha 22. Gündeyim test için çok erken olduğunu düşündüğüm için burada danışmak istemiştim üç dört gündür de bir mide bulantım var ama umutlanmak istemiyorum teşekkür ediyorum cevap için
Rica ederim canım Allah tez zamanda kucağına doldursun inşallah

Sonuç ne oldu aynı sizin gibi hikayem ve bende de aynı belirtiler var

Back
X