- Emoji Skoru
- 74.512
- Puanlar
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy açılsa bakacağım
Bebek kadın ya
Geçen tatil dönüşü abimler bize uğradılar, adam bildiğin haşlanmış, kabarmış. Eşi bütün gün barda içip malak gibi yattı güneşte diyorİki sn güneşe çıksa kararan ben bunu hiç beğenmedim![]()
Dertlerimiz aynı 10 gün güneşlendim eda taşpınar bronzlaştırıcı sürdüm. Tekne turunda bile adam akıllı bronzlaşamadım. Tatilden döndüm bana hiç yanmamışsın diyolarKızlar bronzlaşamıyorumm çok beyazım şeffafım neredeyse ama yine de bir tık da olsa rengim kırılsın istiyorum. Kremsiz cesaret edemiyorum leke vs açısından. Burnumun üstünde ve omuzlarımın tepesinde minik çiller var çünkü. Tatilde göcekteyim, rüzgar yok, nemli ve sıcak, güneşte yatmak işkence.
Eda taşpınar 20 faktör bronzlaştırıcı kremini sürüyorum ama fazla koruyor hiç yanmıyorum.
Ayva tüylerim sararsın rengim bir ton kırılsın en azından bb kremlerin en açık tonu uysun istiyorum. Mini etek giyince bacaklarım peynir gibi çıkmasın istiyorum. Çok mu şey istiyorum önerilerinizi bekliyorum![]()
Onları yapıyorlar "sığ" insanlar .Cevap bile vermiyorum.Benim özüm bu,kendimi seviyorum. Tabi ki denize giriyorum, şezlong da vakit geçiriyorum ama aslaa kendimi bu uğurda değiştirmek için çaba sarfetmiyorum artık.Belki de ihtiyacım olan bakış açısı budurrrr
Peki dönünce aaa hiç yanmamışsın ama sen zorbalamalarını ne yapıcaz![]()
Ben de esmerim. Koyu esmer değilim ama beyaz tenli olmayı hep istemişimdirKızlar bronzlaşamıyorumm çok beyazım şeffafım neredeyse ama yine de bir tık da olsa rengim kırılsın istiyorum. Kremsiz cesaret edemiyorum leke vs açısından. Burnumun üstünde ve omuzlarımın tepesinde minik çiller var çünkü. Tatilde göcekteyim, rüzgar yok, nemli ve sıcak, güneşte yatmak işkence.
Eda taşpınar 20 faktör bronzlaştırıcı kremini sürüyorum ama fazla koruyor hiç yanmıyorum.
Ayva tüylerim sararsın rengim bir ton kırılsın en azından bb kremlerin en açık tonu uysun istiyorum. Mini etek giyince bacaklarım peynir gibi çıkmasın istiyorum. Çok mu şey istiyorum önerilerinizi bekliyorum![]()
Sadece anlayamadığım için soruyorum. Başka insanlara güzel görünmek, "niye yanmamışsın" sorularına cevap verebilmek için mi ten renginizi değiştirmek istiyorsunuz yoksa bu halinizi beğenmediğiniz için mi?Ben de esmerim. Koyu esmer değilim ama beyaz tenli olmayı hep istemişimdir![]()
Cilt alt tonu falan filan bir şeylerdir kesin açıklamasıValla bu kadar beyaz olup nasıl bi anda bronzlaşiyorum ateyizler bunuda açiklasin ben düzenli güneşlensem bildiğin zenci![]()
Bu dermacıların yaralı parmağa işediklerini görmedim ahshdjjdjd akne diyorsun yüzünü yıkamadığın için diyorlar…… bu insanlara bronzlaşmayı nasıl anlatacaksın…..Kiz senin derma kankin yok mu bi sarssin. Yapma boyle seyler hem beyazlik moda bosver.
Bikini izi çok seksi geliyor o yğzden bronzlaşmak istiyorumSadece anlayamadığım için soruyorum. Başka insanlara güzel görünmek, "niye yanmamışsın" sorularına cevap verebilmek için mi ten renginizi değiştirmek istiyorsunuz yoksa bu halinizi beğenmediğiniz için mi?
La havle velaBikini izi çok seksi geliyor o yğzden bronzlaşmak istiyorum
Çok doğru ya bence ben ankaralı olduğum için bizde deniz güneş bronzlaşmak wow bir şeyler. Hayranlık uyandıran şeyler yani. En az 7 gece tatil ve güzel bronzlaşmak statü göstergesidir hhahahshdhOnları yapıyorlar "sığ" insanlar .Cevap bile vermiyorum.Benim özüm bu,kendimi seviyorum. Tabi ki denize giriyorum, şezlong da vakit geçiriyorum ama aslaa kendimi bu uğurda değiştirmek için çaba sarfetmiyorum artık.
Antalyada güneşe çıkın zenci gibi olursunuz valla acayip yakıyor güneşi bunarada bende haftaya göceğe gidicem orda yakın gezebilecek köyler var mı sanırım birtek tekne gezisi var orda birde marinaKızlar bronzlaşamıyorumm çok beyazım şeffafım neredeyse ama yine de bir tık da olsa rengim kırılsın istiyorum. Kremsiz cesaret edemiyorum leke vs açısından. Burnumun üstünde ve omuzlarımın tepesinde minik çiller var çünkü. Tatilde göcekteyim, rüzgar yok, nemli ve sıcak, güneşte yatmak işkence.
Rixos premium’da kalıyoruz etrafı gezmedik açıkçası zaten 5 günlüğüne gelmiştik. Antalyaya defalarca gittim ama yanamıyorum tabi ki… Belki 10 gün+ kalsam daha iyi benim bronzlaşmam içinAntalyada güneşe çıkın zenci gibi olursunuz valla acayip yakıyor güneşi bunarada bende haftaya göceğe gidicem orda yakın gezebilecek köyler var mı sanırım birtek tekne gezisi var orda birde marina
Aman olmam mı ya sormaLa havle velasen populer kültürün kölesi olmuşsun o sırada ipsiz gezmeye çalişan ben
![]()
Ne yapacağukDertlerimiz aynı 10 gün güneşlendim eda taşpınar bronzlaştırıcı sürdüm. Tekne turunda bile adam akıllı bronzlaşamadım. Tatilden döndüm bana hiç yanmamışsın diyolar![]()