Lekeler, Çiller Beyaz Ten

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Bumbleroot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
139
8
38
İstanbul
Arkadaşlar cilt rengini açmak ne kadar mümkün yani doğal yollarla tabi michael jackson gibi demiyorum aslında istediğim şu; yani buğday tenliyim ve biraz daha beyaz parlak bi cildim olsun istiyorum, bir de yüzümün her tarafında aynı oranda renk dağılımı olsun yani. Bu tarz bir şey ne kadar mümkün. Biraz bakındım ama bilginiz varsa detaylı bir biçimde yazarsanız seviniriim

Doğal yolla dersen papatya çayı ile cildini sabah akşam temizledikten sonra silebilirsin. Rengini açıyor. Diğer bir önerimde Expigment Kremi ile renk tonun açılıyor, hem de lekelerin varsa gideriyor.

pirinç suyu ve pirinç maskesini kullanıyorum ben
asyadaki kadınlar hep ondan kullanıyomuş beyazlaşma takıntıları olduğu için
İşe yaradı bende sende dene derim :)

Ya benimde acil en az bir ton açılmam lazım yumurta akı iyi gelmişti bana tarçın ve balda fena değil ama sonuç yine aynı tabi şuda var herkes esmersin ama yüzün parlıyor pürüzsüz ve yumuşak cildin canlı diyor bu doğuştan ordan yırtıyorum azcık :)

onu nasıl uyguluyorsun pekii :)) ?

bir çay bardağının 1/4ü kadar pirincin üstüne yarısına kadar gelecek şekilde su koyuyorum, biraz karıştırıp 2-3 saat bekletiyorum iyice beyazlaşınca suyunu tonik olarak uyguluyorum
Pirinç maskesinide,
pirinç ununu sütle karıştırıp yüzüme sürüyorum yarım saat beklettikten sonra yıkıyorum :)
Baya uzun sürdü daha yeni gördüm yorumunu özür dilerim^^
Bende işe yaradı ve cildimi yumuşacık yaptı tabi kişiden kişiye göre değişiyor sonuçlar^^

Selam herkese,

Ben buğday tenliyim ama öyle bir buğday ki sarı ışıkta veya karanlıkta sarı olan tenim, güneşte bembeyaz görünüyor. Işığa göre açık sarı ve bembeyaz görünen bir tenim var :/ Yüzüm vücuduma göre daha sarı (kolay yanan ince bir tenim var) Güneşte yanmayı sevmem güneş kremleriyle korunurum :) Şu an saç rengim başak sarısı uçları daha açık sarı. Kaşlarım açık siyah, gözlerim ela ( bazen açık kahverengi görünüyor bazen kenarlarındaki ince çizgi yeşil olduğu için yeşil görünüyor.

Mavi siyahı hiç denemedim ve denemek istiyorum. Erkek arkadaşım çok yakışacağını söylüyor, ailem bu sarıyı zor tutturdun değiştirme artık diyor, fakat yaşlanınca da sarı renklere boyatmak zorunda kalacağım. (beyazlar)

Fikirlerinizi alabilir miyim? Mavi siyah tenimi daha sarı mı gösterir beyaz mı?

Öncelikle bu sorunu saç rengiyle ilgili forumda paylaşırsan daha çok yanıt alabilirsin. Ben denk geldiğim için cevaplıyorum.
Ten rengimiz aynı sayılır. Mavi siyah seni daha soluk ve yaşından büyük gösterebilir, teninin sarılığını ortaya çıkarır. Ben sana kızıl yansımalı siyah ve kahveleri, bir de nötr yani yansımasız kahveleri tavsiye ederim. 4 ve 5.1 karışımı güzel olur. Kahverengi ama siyah görünümlü. Tıpkı doğal siyah saça sahip gibi görünürsün.

sac uclarimda sari var onlari yok etmeliyim sence? ust kisimlari dedigim gibi boyasam sarilarla uyum saglar hos olur mu ?
Cevap icin tesekkurler : )

sac uclarimda sari var onlari yok etmeliyim sence? ust kisimlari dedigim gibi boyasam sarilarla uyum saglar hos olur mu ?
Cevap icin tesekkurler : )

Rica ederim :)
Bence olabilir, sana kalmış. Beğenmezsen kapatabilirsin uçları. Bence öyle yap, istediğin zaman farklı renklere de boyayabilirsin o kısımları. Kırmızı, mavi, yeşil vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…