beyaz ten!!

Lacoste Touch of Pink..az önce kullandım,çok hoş bir kokusu var,ferah ve bahara uygun.Beyaz tenli bir arkadaşımda kokusunu beğenip almıştım.Tavsiye ederim.

Yves rocher tendre jasmin, cacharel noa. Estee lauder sensuous nude pek çiçek kokusu değil ama çok ferah hafif tam beyaz ten kokusu böyle sarışınsanız hele tadından yenmez.

Ten rengi ile alaka kuramıyorum ben.
Ne alaka ki? Ben de beyazım da hiç beyaz tene ne gider esmere ne gider diye ayrım yapmadım.
Parfüme gelecek olursak bvlgari omnia crystalline. Mis gibi ferah ve de kalıcı. Tam yazlık.

Parfüm alırken ten renginize uygun kokuları tercih etmelisiniz. Çünkü sarışın ve beyaz tenli bir kadın ile esmer ve siyah tenli bir kadın aynı kokuyu kullanmamalıdır. İkisinde de aynı parfüm farklı şekilde kokar.

Sarışınlar nasıl parfümler tercih etmelidir

Sarışın ve beyaz tenli iseniz baharatlı kokulardan uzak durmalısınız. Bu tip ağır kokuları sarışınların tenleri kaldıramaz. Çiçek ağırlıklı kokular sarışınlara daha çok yakışacaktır ve çiçek ağırlıklı kokularla sarışınların tenleri çok uyumludur.

Gibi yazılardan dolayi kulaktan dolma bilgiler.şahsen şekerli kokulardanda denemisligim var gerçektende beğendiğim kisilerdeki gibi kokmadi bende eksime yaptı resmen

Ben parfüm denerken mağazada çalışan yardımcı eleman bana bu soruyu sorduğumda parfümleri kıyafetinize sıkın ten farkı problemi ortadan kalkmış olur hem de parfümün şişedeki halini alabilirsiniz koku olarak demişti ama onu nasıl ayarlayacağız bilemem yani illa ki tene gelir yahu:KK70: ben mesela parfümü havaya sıkar içine yürürüm benlik hiç değil yani.. ten ayrımını bilemeyeceğim çok da önemsemiyorum sanırım ama beyaz tene daha hafif ferah sabunumsu kokuları yakıştırdıları söylenir genelde.. buna göre istersen kenzo l'eau 2, issey miyake florale, marc jacobs daisy dream, hugo ma vie pour femme, gucci envy me, dolce dolce.. bunlar işini görür diye düşünüyorum.. :KK39:

Ben parfüm denerken mağazada çalışan yardımcı eleman bana bu soruyu sorduğumda parfümleri kıyafetinize sıkın ten farkı problemi ortadan kalkmış olur hem de parfümün şişedeki halini alabilirsiniz koku olarak demişti ama onu nasıl ayarlayacağız bilemem yani illa ki tene gelir yahu:KK70: ben mesela parfümü havaya sıkar içine yürürüm benlik hiç değil yani.. ten ayrımını bilemeyeceğim çok da önemsemiyorum sanırım ama beyaz tene daha hafif ferah sabunumsu kokuları yakıştırdıları söylenir genelde.. buna göre istersen kenzo l'eau 2, issey miyake florale, marc jacobs daisy dream, hugo ma vie pour femme, gucci envy me, dolce dolce.. bunlar işini görür diye düşünüyorum.. :KK39:
Teşekkür ederim ilginize.çiçek kokuları yakışıyor bana ama işte bu dediğim parfümü bulamıyorum maalesef.parfümü kullanma şekilde ewt direk tene sikilmamaliymis ama bende tene sikiyorum alışkanlıklar olsa gerek:KK48:

Gucci envy me
Cacharel noa
Bunlar beyaz tene gayet güzel gider diye düşünüyorum.. ama ben de ten rengi ayrımı yapmam parfümde .. Beyaz tenliyim , şekerli parfümleri kullanmayı çok seviyorum..

cacharel noa hangi parfümü kullanırsam kullanayım dönüp dolaşıp yine ona geliyorum beyaz tenlilere daha yakışıyor bence bu koku çünkü çok ağır değil soft ve pudralı,ben dp.dekini kullandım yıllardır ama artık orjinalini kesinlikle alacağım

Ben lancome-miracle so magic diyorum.
İnanılmaz bir koku. Böyle temizlik hissi gibi. Çiçeksi, pudramsı, farklı bir koku sıradan değil. Her sıktığımda neden bilmiyorum kokusu mutlu ediyor beni.

Ben buğday tenliyim ama noa ve envy me ye bayılıyorum ve benim tenimde aşırı kalıcı oluyolar bu parfümleri bende beğenip alıp kullanan beyaz tenli arkadaşlarım sende durduğu gibi bizde durmadı dediler özellikle bunu envy me de çok yaşadım ben esmerim bu kokunun bende çok farklı ve harika koktuğunu söylüyorlar.. Ben aslında beyaz ten esmer ten diye ayrım yapılmasına karşıyım.. esmerlerin ağır baharatlı kokuların kullanılması gerektiğini söylüyorlar mesela fakat ben hayatta kullanamam öyle ağır bayık bir kokuyu :KK43: çiçeksi masum temiz kokuları seviyorum ben.. Envy me gibi noa gibi chance gibi.. tenle alakalı değilde kişinin ten yapısıyla alakalı bi durum bence bu.. :KK66:

X