- Konu Sahibi simgeeeeee
-
kızıl yakısır.. ben kızıl saclıym :) ayrca beyaz tenlıyım :)
gözlerınde ela veya yesıl tonlarına yakınsa..kesınlıkle kızıl tonları...gözlerın mavısyesede hürremın tonlarında bırsey
bende çok istedimdee kızıldan dönunce yapamadım cnm kapatmadı açıcıdan sonra :) boyamayı düşünürsen aklında bulunsun :))
hmm kahverengı pek bır fıkrım yok aslında beyaz ten kendı ıcındede ayrılıyor eger pembem'sı bır cılt rengın varsa sarı koyu renkler yuzunun pembelıgını alır. eger sarımsı(soluk) ten rengın varsa kızıl ve kumral tonları yakısır. bence kahverengı boyatıcaksan uclara dogru gıttıkce acılabılır yanı hafıften boya akmıs gıbı bır goruntu olabılır. ama ben olsam uclarını ayrıca bır renge boyatmazdım ama tabıı senın kararın
O zaman olabılır yanı kumral ucları sarı olur kahverengı uclara dogru sarı da olur sonucta pembe bır cıldın varmıs. bu renk hos olabılıryok canım fazla açmayı düşünmdiim zaten uçları kendi saç renginin 1-2 tık açıgı olucak..çevremdeki bi çok kişi sarı ve kumralı tavsiye ediyorr çünkü yanaklarım hafif pembemsi,yüzümün diğer yerleri sarımsı.zaten kumralda yapsam uçlarını 1 tık acıcam öyle daha hoş duruyo :)
O zaman olabılır yanı kumral ucları sarı olur kahverengı uclara dogru sarı da olur sonucta pembe bır cıldın varmıs. bu renk hos olabılır Eki Görüntüle 477345 [/QUOT
yardımların için sagol canımm fotograftaki saç rengi çok hoşmuş yarın kuaformle karar vericem artıkk büyük ihtimal gösterdiğin fotograftaki gibi olurr :)
selamm bayanlarr :) saç rengimi değiştirmek istiyorum kararsızım karamel düşünüyorum ama yakışmazsa dye korkuyorum ben siyah saçlıı beyaz tenlii ve yeşil gözlüü biriyim..sizce bana ne renk yakışabilir? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?