Beyaz yoğun akıntı

Umutsuzvakas

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2022
12
-23
6
25
Kizlar az önce ayakta yemek yaparken hafif sancım oldu adet sancısına benzer sonra tuvalete girdiğim de yoğun beyaz akıntı ve iç çamaşırımin ıslandığıni farkettim sizce bu nedir?

Ay hazırlıksız yakalandım keşke görselli uyarı falan yazsaydınız. Bence bu akıntı regl öncesi akıntıya benziyor ya da gebelik belirtisi olan beyaz kremsi akıntıya.yumurtlama beyaz değil de daha şeffaf uzayan bir akıntı oluyor.

Kusura bakmayın pek bilmiyorum( burayı

İğrenç mi igrençse girme o zaman buraya gayet normal birşey her kadında olan birşey burası bu amaçla yapılmış birşey zaten boş yapma şimdi yallah

Herkes senin gibi iç çamaşırındaki akıntıyı paylaşmıyor.
Her kadında var diye hepimiz herşeyi çekip koyalım. Tekrarlıyorum evet iğrenç.
Hadi size yallah şimdi.

B
Herkes senin gibi iç çamaşırındaki akıntıyı paylaşmıyor.
Her kadında var diye hepimiz herşeyi çekip koyalım. Tekrarlıyorum evet iğrenç.
Hadi size yallah şimdi.
Boş konuşma be gerizekalı bir sürü var zaten site de ben mi battım sana lan defol canımı sıkma benim

Yaran mı var gocunuyon senin gibileri cidden anlayamıyorum ya ne bu nefret insan gibi yazsana rahatsız olsan bile önceki yoruma bak birde kendine bak ne kadar naif belirtmiş
Nefret derken? .
Bukadar alınganlık ve lafı anlama organınızla değil başka bi yerle anlayarak bu hayatı sürdürmek zor olacaktır yoksa.

Atma gereği neden duydun kötü birşey demeden soruyorum carlama sakın doktora böyle çamaşırını mı gösteriyorsun saçmalık biraz.
Benimde üşütürsem yoğun gelir sadece normal günlük akıntı işte.

B

Boş konuşma be gerizekalı bir sürü var zaten site de ben mi battım sana lan defol canımı sıkma benim
Bu üslupla konusamazsın şikayette bulundum. Biraz uygun hareket etmeyi ve mahremini de saklamayı öğrenirsin umarım. Bu paylaşım arama sonuçlarında bile çıkar burda mı kalıyor sanıyorsun sadece.

Üfff ne kasttınız ya ilk defa başıma geldi anlatsam anlamazsınız diye fotoğraflı attımm sadece ne var bunda yani bu platform da bir sürü var zaten resimli akıntı kanlı akıntı normal yani boş yazmayin bence artık işinize bakın

Kizlar az önce ayakta yemek yaparken hafif sancım oldu adet sancısına benzer sonra tuvalete girdiğim de yoğun beyaz akıntı ve iç çamaşırımin ıslandığıni farkettim sizce bu nedir?
Yumurtlamış olablrsn ama bu tur fotograflar paylasmak uygun degil pek o yüzden daha dikkatli olmanızi isterim.
Herkes paylaşmıyor bu arada....

Cok gerginsin biraz sakin ol papatya çayı iç bb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…