• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyazıt Öztürk, Barcelona'ya yerleşti

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.004
Puanlar
448
Yer
Kocaeli
Programında patlak veren 'Ayşe Öğretmen' krizinin ardından kendini bir türlü toparlayamayan Beyazıt Öztürk'ün Barcelona'ya yerleştiği öğrenildi.
Son dönemde eleştiri oklarının hedefi olan ve uzun süredir hiçbir yerde görünmeyen ünlü şovmen Beyazıt Öztürk Barcelona'ya yerleşti.
beyaz.webp

MORALİ BOZUK

Yirmi yıldır sunduğu 'Beyaz Show'daki performansı eleştirilen, üst üste yaşadığı olaylar sonrası morali bozulan Beyazıt Öztürk, çareyi yurtdışına çıkmakta buldu. Uzun süredir ortalarda görünmeyen ünlü şovmen, Barcelona'ya yerleşti.

SADECE ÇEKİMLER İÇİN GELİYOR

Sadece çekimler için Türkiye'ye gelen Beyaz, program bitiminde ilk uçakla Barcelona'ya uçuyor. Yaz tatilini de burada geçirecek olan Beyaz, bir süre dinlenip yeni sezonda ekranda olup olmayacağına karar verecek.

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/magazin/369875.aspx

para var barcelanoya gidiyor
biz moralimiz bozulsa en fazla gideceğimiz yer yan oda :KK53:

Kız ben çilek yediğimiz parka gidiyorum moralim bozulunca :D
iki çocuk izliyorum geçiyor hemen, sonra hacıbabadan dondurma alıyorum benden mutlusu yok:dondurma:

Ay ne güZel komşu olduk o Zaman çok severim Beyaz'ı

Ohh ne güzel . .:KK55:

para herşeyi kolaylaştırıyor bu bir gerçek

Pamuk şekeri gibi adamı küst<rdüler

Biraz delikanlı olsaymış da kaçmasaymış. Aklıma Efeköy Entelköye Karşı Filminden bir sahne geldi. Köyün muhtarı "ben nere gidcem ben nere gidcem" diye yakasını paçasını çekiştiriyordu :KK48:

@CathyLizzie şeker, aklıma geldikçe gülüyorum lafına hala:halay:
Allah iyiliğini versin e mi:))

Back
X