- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
Kelime oyunu oynayamayagim seninle fikrin yoksa bir zahmet kalabalik da yapmaNiye girdin siteye demedim ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kelime oyunu oynayamayagim seninle fikrin yoksa bir zahmet kalabalik da yapmaNiye girdin siteye demedim ki![]()
Kalabalik yapmasana :)Şaka gibisiniz.
Okula boş boş gidip gelmişinizde interneti bari faydalı kullanın.
Genetiğin neolduğunu bilmeyen beyaz saçı virüs gören insanlar offff offf
He canım eşinden bulaştı maske takında konu komşuya bulaştırmayın
Kalabalik yapmasana :)
İlkokulda neler bulasir neler bulasmaz ogreniyorduk degil mi ben mi yanlis hatirliyorum. İlkokulu bari duzgun okusak keske
Bu arada beyaz saclara ceviz kabugu suyunu oneriyorlar. Gerci ben kalabaligim bu diyarlarda ama olsun,konu sahibi haric okumak ogrenmek isteyenler de olabilir
Sen buralarda harcaniyorsun cidden ya komedyen falan ol.Belki bilmedigim bir durum vardir diye belirttim senin beynin orasini degil baska tarafini anlamisŞaka gibisiniz.
Okula boş boş gidip gelmişinizde interneti bari faydalı kullanın.
Genetiğin neolduğunu bilmeyen beyaz saçı virüs gören insanlar offff offf
He canım eşinden bulaştı maske takında konu komşuya bulaştırmayın
Sen ona buna akil verecegine once git imla kurallarini öğren sonra ona buna tavsiye ver.Ha bir de cevizi de unutmaAaa gideyim ben o halde kalabalık isteyenlere :)
Kocadan mantar geçer grip geçer kurt geçer aids geçer başka ne geçcek çok alemler
Cevizin içide zihin açar bol bol tüketmek gerek
Seni komple kapatmalari lazim benceSurda herseyi alay konusu yapan insanlar igrencsiniz.Gerçek hayatta bir halta yaramayanlar buraya gelip her gonderinin altinda mutlaka alaya alacak birsey buluyorsunuz.Yok genden bulasir mi bilmem ne.Ben kendim cok ayrıntılı düşünüp bilmediğim belki bir rahatsizliktir veya sackiran vs gibi birsey buna sebep olur bulasir gibisinden sordum.Genden girdiniz baska yerden ciktiniz.Alaya alip cevap yazanlar böyle yapinca bir b..k oldugunuzu zannediyorsunuz ya aynen oylesiniz.Gonderimi yoruma kapatir misiniz rica etsem ilgilenenler kimse?