Saç Rengi ve Saç Boyama Beyazları kapatmak için ne yapmalıyım

edka

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2008
137
11
316
İstanbul
Daha önce bahsettiğim gibi syoss 8 ve color soin 8 c çok güzel renkler oluyor ama özellikle şakak kısımlarındaki ve dip kısımlardaki saçlar pembemsi oluyor . Önce diplere sürüp epey bekletiyorum ama olmuyor. Galiba 2 rengi karıştırmam gerekiyor. Açık bakır karamel tonları ne ile karışır bilen varmı? Hangi ölçülerde olmalı?

bildiğim kadarıyla bu color soin gibi organik boyalarda beyaz kapatmak için ana renk de katmak gerekiyor, çünkü ana renklerin beyaz kapatıcılığı daha iyi oluyor. yani 8C nin içine bir de ana renk 8 numara katmanız lazım

ana renkler güzel kapatıyor. örneğin neva color 7. veya 8.
yansımasız ve amonyak ihtiva eden boya olmak şartı ile.

Cevaplarınız için teşekkürler . Color soin boyanın 8 rengi yok. Anladığım kadarıyla bu ana renkler bu boyada yok. N g c gibi renkler var . Dip boyayı tek kutuyla yapacağım için karışım yapmayıp 7 c ile boyamayı düşünüyorum. Bir ton daha koyusu beyazları kapatırmı acaba

Cevaplarınız için teşekkürler . Color soin boyanın 8 rengi yok. Anladığım kadarıyla bu ana renkler bu boyada yok. N g c gibi renkler var . Dip boyayı tek kutuyla yapacağım için karışım yapmayıp 7 c ile boyamayı düşünüyorum. Bir ton daha koyusu beyazları kapatırmı acaba

N natural anlamına geliyor yani N renkleri ana renktir. c copper yani bakır , g ise golden yani dore anlamına geliyor olsa gerek. bir kutu 7c bir kutu 7N alıp boyayabilirsiniz. yani boyanızın yarısı ana renk, yarısı bakır yansımalı renk olacak

Son düzenleme:
Back
X