Çamaşır ve Kurutma Makineleri beyazlarima renk bulasti ne yapliyim?

taana

Ozlem-Seyda-Aqsin
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
402
119
133
kizlar cok acil yardima ihtiyacim var! beyazlari yikarken esimin bir laciver corabi beyazlarin arasinda kalmis esimin tum beyaz gomlekleri atletleri filan masmavi olustu cikardigim:43:da camasir suyuyla bir kez daha yikadim ama cikmadi ne yapicam ben simdi?:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

bu seferde cekmesınler:1:koslanın beyazlar ıcın olanı var onunla dene ıstersen beklet ama:10:

bi defasında bende çamaşırları makinaya atarken beyazların içine kırmızı külotum karışmıştı bir çıkardım bütün babamın gömlekleri beyaz atletlerimizn işte beyaz ne varsa pespembe çıkmıştı:9: ben hemen tekrar makinaya attım arkasından çıktı renk ama bekletmeden hemen yıkamak gerekiyor

bir arkadaşımda beyaz koslayla önce basmış bekletmiş sonrada makineye atıp orayada eklemiş koslayı çıktı dedi dene istersen çok pahalı bişey değil 1 lt 8 lira felan geçen kipada 6 lt 18 liraya bile gördüm

kizlar cok tesekkurler beklettim biraz camasir suyunda sonra makinada camasir suyuyla yikadim buyuk bir kismi cikti ama gomleklerin kollarinda ve de yakarinda lekeler kaldi beyazlar icin olan koslayi deniycem :46: yardimlariniz icin tesekkurler:54::54::54::54::54::54:

çamaşır suyu kosladan bile etkili bence çamaşır suyunda beklet tekrar yıka kosla deneme ben beyaz pantolonuma kosla denedim berbat etti. sarımsı bi renk bıraktı. çamaşır suyunda beklettm makinaya attım makinaya kosla koydum geçirdi. bembeyaz oldu. koslayı makinaya dök elinde çıkarmaya çalışma.

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun...

bundan sonra ne yıkarsan yıka renk karıştırmayan mendillerden at makineye..
ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.. beyaz-siyah bile yıkadım.. kesinlikle karıştırmadı... tabi 30-40 derece yaptım...

kizlar cok acil yardima ihtiyacim var! beyazlari yikarken esimin bir laciver corabi beyazlarin arasinda kalmis esimin tum beyaz gomlekleri atletleri filan masmavi olustu cikardigim:43:da camasir suyuyla bir kez daha yikadim ama cikmadi ne yapicam ben simdi?:43::43::43::43::43::43::43::43::43:
Kızlar merhaba benimde bir problemim var fakat nedenini bile anlayabilmiş değilim. Renkli çamaşırlarımı yıkayıp makinadan çıkardığımda üstlerinde çamaşır suyu gibi turuncu lekeler oluyor. Ama benim çamaşır sularım banyomda bile değil bu ne olabilir delireceğim :14: yardımlarınızı bekliyorum

Back
X