• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyfendimizi daraltıyormuşum...

cok fazla abartmıssın canım senden neden ızın ıstesınkı yerını bıldırsın yeter.neden sıkıyorsun bu kadar.ugrasacak bıseyın yok sanırım calısmıyorsun ve butun gun evdesın dogal olarak canın sıkılıyor ve bos bos seylerı kafana takıp hem kendını hemde sevgılını uzuyorsun.yada ona guvenmıyorsun sende ızın ıstemesını beklemen cok garıp.

zamanında böleydım ama zamanla kendım bıle kendımden sıkıldım :52: ne yapıyorum dedim hayattakı en kıymetlı varlıgım eşim cokda sevıyorum ama artık özgur bıraktım ve farkettımkı sımdı o benı daha cok sevıp sayıyor eskıden dediğiniz gibiydi yanı anlattıgınızı gibi tavırları vardı ama artık eve giderken her dakıka msj atar surdayım burdayım dıe ama sormam tavsıyem sızde bıraz rahat bırakın bakın ben zamanla ciddi ciddi kendımden sıkıldım cok kıskanmak yada sıkmak gercekden erkeği boguyor rahat bırak bak gör sana nasıl baglı kalacak zaten meselede odur sana baglı kalıyorsa rahat olmasına ragmen odur ıste sevmek.. insallah tez zamanda sende benım gibi olursun :kkk:

benim de yiğenimin nişanlısı böyle.
çocuk iş için 10 gün buraya geldi.
yoğun sürekli koşturuyor.
bir saat hesap soruyor neden aramadın diye,anlatıyor inanmıyor.
bir keresinde benimle de konuşunca durumu izah ettim ama anlayan kim.
ben bile daraldım.çocuğu hiç düşünemiyorum.
zamane erkeklerinin işi de ne zor.
bir yanda büyüdüğünü göremeyen anneler,diğer tarafta çocuğuymuş gibi gören eşler,sevgililer.......:53:

durum bu kadar mı vahim :( benim yani tamamen abartan. hepiniz aynı şeylerden bahsetmişsiniz. birinize ikinize inanmasam diğerleriniz de sallıyor olamaz. kendimi toplamalıyım sanırım artık. onu kaybetmeyi göze alamam o kadar engele rağmen benimle sevgilim ve her bu kısıtlamalarım sonunda alttan alan yine o.. sorun bende bugün de düşündüm yine bir tartışma sonunda.. ben de böyle mutlu olamıyorum zaten:59:

ilgilenen herkese çok teşekkür ederimm.. sevgiler..

sen dışarı çıkarken ondan izin alıyorsan ve söylediğin saatte dönüyorsan, o da senden izin almalı..
kısasa kısas...

ben izin almam, haber veririm sevgilime. bilsin nerde olduğumu içi rahat etsin.
o da izin almaz.. (arkadaşlarıyla alkollü mekanlara gitmek istemediği sürece, bu bir istisna)
bu normal ilişkilerde böyledir..
belki sevgilinin söyleyiş tarzı hoşuna gitmiyordur.

ben çıkacağım (sen ne dersen de umrumda değil mesajı vermek farklı)
hayatım ben bu akşam şurda olucam, merak etme, konuşuruz yine demek farklı...

sanırım sevgilinin emrivaki gibi söylemesinden hoşlanmıyorsun.
ama sert çıkma, her şeyde kızarsan o da söylemez bi daha....

evli bile olsanız bu tepkiniz abartılı!!!:45:yarım saate geleceğim demişde demişde lafın gelişidir o dakkası dakkasına saati saatine haber verilmezki canım nedir bu :37:saati geçti diye insanın aklına hemen kötü bişiy gelmemesi gerekir.

ben kocama bile hesap soramiyorum böyle
iyikide öyle

oda bi birey, her dakikasini, adimini sana mi haber vericek koskoca adam?
ne kadar abartmisin

onun için farketmiyor çıkıyorum desem de çıkabilir miyim desem de kısıtlamıyor fazla ama ben sinir oluyordum o bana çıkacağım demesinden dolayı. aşkım ya demin de gelmiş (milli maç var ya bugün) bir şey rica edeceğim canım dedi söyle canım dedim maçı izleyebilir miyim ben bu akşam dedi hımm bilemiyorum falan dedim şakasına gülerek lütfen bir tanem dedi izleyebilirsin tabiki canım dedim korkuyorum artık bir şey isterken senden dedi :( o kadar mı kötüyüm ya :( pişmanım... :14:

Evli olmama rağmen ne eşim nede ben bu tarzda yaklaşmıyoruz birbirimizde...Çocuk değiliz ya sonuçta. Sende öyle...Güvensizlik mi var? Eğer öyle birşey varsa bence sorun aslında izin alıp almaması değill...
Bu tarz yaklaşımlar ilişkinizi yıpratabilir. Rahat olmayı dene lütfenn!

Evli olmama rağmen ne eşim nede ben bu tarzda yaklaşmıyoruz birbirimizde...Çocuk değiliz ya sonuçta. Sende öyle...Güvensizlik mi var? Eğer öyle birşey varsa bence sorun aslında izin alıp almaması değill...
Bu tarz yaklaşımlar ilişkinizi yıpratabilir. Rahat olmayı dene lütfenn!

canm sen çocuk değilsin ama konusu sahibi arkadaş çok genç yanlış hatırlamıyorsam liseli ve sevgilisede okulunda öğretmen arada yaş farkı var bu sorunlar normal ve hep olacak

canm sen çocuk değilsin ama konusu sahibi arkadaş çok genç yanlış hatırlamıyorsam liseli ve sevgilisede okulunda öğretmen arada yaş farkı var bu sorunlar normal ve hep olacak

evet doğru hatırlıyorsunuz.. bu da mı yaş farkından dolayı yapmayın lütfenn :14:

Back
X