- 25 Mart 2009
- 734
- 567
- 323
- Konu Sahibi Free Women

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Terazi burcu bir insan olduğum için heralde gerçekten bu tarz küçük şeyler bile haksızlık geliyor bana.Sen de bendensin o zamaneşime sarmasam da modum düştü ve rahatlamam adına eşime gidip bana sen kıskanç değilsin ve ben öylesine söyledim de ve özür dile benden dedim o da özür diledi sağolsun
bi nebze rahatladım.
HAYRINA YAPMADI TABİ Kİ PARA TOPLANDIşifre sistemini yaparak size kıyak geçen "komşucuk" kendine biraz torpil yaptıysa nolmuş yani![]()
Parayı cebine mi attı? Sonuçta uğraştı gitti araştırdı bilmemne, adamları çağırdı belki başında bekledi? oralarını bilemem ama sizin BÜYÜK HARF yazmanızdan biraz gergin bi tip olduğunuz anlaşılıyorHAYRINA YAPMADI TABİ Kİ PARA TOPLANDI
Ben de yengec. Her yapılanı sorgulayan bi kişiliğe sahibim.Terazi burcu bir insan olduğum için heralde gerçekten bu tarz küçük şeyler bile haksızlık geliyor bana.
Saçma buldum.Direk mevzuya gireyim
Apartman dairesinde oturuyorum ve dış kapının otomotigi bozulmuştu. Dün eşimle alış verişe gittik ve dönüşte kapı şifreli olmuş. Şifre sistemini yapan komşucuk, bulunduğumuz ilin ve kendi memleketinin plakalarını şifre yapmış.
Eşitliği savunan ben: durumu anlayınca neden diye eşime sordum. Neden ortak bi değerimiz değil! Örneğin atamızın doğum tarihi ve ya ıstanbulun fethi vs.
Ben durumu böyle sorgulayınca eşime garip geldi.
Bu durumdan kaç kişi rahatsız olur ki diye atıldı lafa ve devam etti ya sen çok kiskançsın ya da kompleksli bi kişiliğe sahipsin dedi. Güya beni çok iyi taniyormus.
Soruyorum size kıskançlık mı bu? Her önümüze geleni kabul mü edelim, itirazımız olamaz mı. O zaman benim memleketimin kodu olsun diyemez miyim? Haksız mıyım ben....
Sen çok mu relax ın diğer konular da köpürüp köpürüp de gelip burda stres atma tamam mı. Gördüm seni zina konuşun da uçuyordunParayı cebine mi attı? Sonuçta uğraştı gitti araştırdı bilmemne, adamları çağırdı belki başında bekledi? oralarını bilemem ama sizin BÜYÜK HARF yazmanızdan biraz gergin bi tip olduğunuz anlaşılıyor![]()
Relax olunmayacak konular vardır prensip sahibi insanlar içinSen çok mu relax ın diğer konular da köpürüp köpürüp de gelip burda stres atma tamam mı. Gördüm seni zina konuşun da uçuyordunhadi canim başka topikler de enerjini at.
TDK'da çok sevdiğim 2 kardeş var BANANE ve SANANERelax olunmayacak konular vardır prensip sahibi insanlar içinBen de seni oralarda görseydim keşke bu sağa sola salça olan yüksek enerjini faydalı şeylere sinirlenerek harcasaydın keşke biraz
![]()
o zaman bu tatlı kardeşleri kendi hayatına dahil et ki biraz için açılsınTDK'da çok sevdiğim 2 kardeş var BANANE ve SANANE![]()
Ne diyosunuz yaa tabi ki öyle değil. Ama kendi ilinin kodunu tercih eden egoist biri olduğu kesin.Adam bunu yaparken dur şunlarla aramdaki eşitliği bozayım, kendi üstünlüğümü kabul ettireyim de, görsünler apartman kimin çöplüğüymüş diye mi düşünmüştür sizce? Öyle art niyetli, öyle fesat, öyle boyu devrilesice biri mi?
HAYRINA YAPMADI TABİ Kİ PARA TOPLANDI
Madem kesin yargılarınız var, bize niye soruyorsunuz ki?Ne diyosunuz yaa tabi ki öyle değil. Ama kendi ilinin kodunu tercih eden egoist biri olduğu kesin.