- Konu Sahibi BenOzgurce
-
aaaaa ilk defa duyuyorum çok ilginç ya.
oooo biz boşuna bu kadar uyumlu değiliz tabii:))))
uyuşmuş diş etlerimizle beraber kafatası içindeki etlerimiz de:))))))))
Alıntıdır.Bakalım daha önce duydunuz mu hiç.:)
Fluorid, fare zehiriydi...
Ayni zamanda atik maddeydi...
Endustri kurtulmak istiyordu; saklama maliyeti cok yuksekti...
Nazi deneyleri, fluorid'in dusunce kontrolunde kullanilabilecegini gosterdi...
CIA bu bilginin sahibi oldu...
Tum dunya fluorid'in dis ve agiz sagligi icin gerekli olduguna ikna edildi:
Ve bir tasla iki kus vuruldu:
Kapitalizm, agir bir yukten kurtuldu;
ve halkin beyni uyusturuldu; dusuncesi, tepkisi, ofkesi kontrol edildi; yatistirildi...
Dis macunlarinin temel maddesi FLUORID, aslinda ilac endustrisi tarafindan da kullanilan bir tur sakinlestirici etkin maddesi... Fluorid'le ilgili ilk deneyler Nazi Almanya'sinda yapiliyor... Nazi bilim adamlari, icme suyuna karistirdiklari fluoridle cesitli deneyler yapiyorlar ve fluoridin beynin bazi bolgelerini uyusturdugunu; kisilerin direnme, dayanma gucunu kirdigini saptiyorlar...
Bu bulus, Nazi toplama kamplarinda kullaniliyor. Icme sularina fluorid karistirilarak, toplama kamplarindaki kisiler, sakinlestiriliyor, uyusturuluyor ve uyumlu kisilikler haline getiriliyor.
19. yuzyilda Sodyum Fluorid, fare zehiri olarak kullanilirdi. Yine 19. yuzyilda bir cok endustri, atik olarak sodyum silikofluorid uretiyordu...
O kadar cok sodyum silikofluorid atigi cikiyordu ki, endustri'nin bundan kurtulmasi gerekiyordu. Ustelik bu atik madde, metal varillerde de saklanamiyordu; cunku metali yeme ozelligi vardi. Endustri, sodyum silikofluorid atigindan kurtulmak icin careler aramaya basladi...
Evet bu konuyu bende okumuştum Özgürce.
CIA nin de psişik güçlerden yararlandığı gizli tutulmaya çalışılan gerçeklerden biridir bence.
Gerçi birçok filme konu olmayı başardı o ayrı.
Böyle bir güç var tabiki , en basiti hipnoz.
Hipnoz esnasında insan beynine hükmedilebiliyor , ama bildiğim kadarıyla %100 olarak değil.
Mutlaka ki böyle bir gücü kullanmaya çalışacaklardır bu tür örgütler.
Bir ara hatırlarsanız diş macununda bile zihni yönlendirmede kullanılan bir maddenin varlığından bahsedilmişti.
arkadaşlar ben prof.dr.ahmet maranki nin seminerine gitmiştim o gerçekten bu konularla ilgili bilimsel çalışmalar yapıyormuş ve hipnoz gücü beyin okuma ve özellikle radyo dalgalarıyla her şeyin yapılabileceğini savunuyor.yakın bir tarihte bir uçak düşmüştü ve uçakta önemli kişiler ve buluşları yer alıyormuş ve ahmet maranki bu durumun istenirse uçağın düşürülebileceğini bir haber proğramında anlatmıştı. özğürce sana çok teşekkürler bilgilerin için ve devamını diliyorum
Canım ben de ilk mesajlarımda bu konuya değindim zaten. :)) Kimbilir şuanda belki yavaş yavaş amaçlarına ulaşıyorlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?