• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyin tümörü ameliyatı

Eski konularınızı bilmem, kayınpederle alıp veremediğiniz ne onuda bilmiyorum ama bu kadar nefret kalbe zarar. Ayrıca madem kayınpeder bu kadar kötü oğlu ile ne işiniz var? Sığır oğlu sığır sonuçta.

Ben seviyorum konu sahibesini nickdaşız. Memleketteki her yaşlı saygıyı hak eden insanlar değil ki, belki KP gerçekten sığır lafını hak ediyor adam o şekilde ne yazsın konu sahibesi :KK51:

Ufak çocuk var zaten izin alıp bakman gerekecek büyük olasılıkla.kar soğuk hasta olur bide hastane süreci belli gidipte köstek olmakta var çocuğun beslenmesi hastalığı .ben olsam gitmezdim tabi eşinin durumuna tepkilerine de bağlı .bu dediklerimi benden önce düşünür eşim şahsen gelme der bana .ama seninki alınacaksa git .

Merhabalar kızlar. Eşimin babası hasta bir senedir baya uğraşıyorlar kanser taramaları, pet çekimleri falan. Dün öğrendik ki Perşembe ameliyat olacak beyninden, bize uzak bı ilde.benim 2 yaşında bı oğlum var. çalışıyorum kamuda. yol karlı. Biraz riskli ama açıktır illaki gidilebilir şuan . Sizce ille de ben gitmeli miyim eşimle. Yoksa eşim tek gitse ayıp olur mu. Çok arada kaldim. korkuyorum bi yandan uzun yol sonrası panik atak geçiriyorum her seferinde bir de. Hepsini göze alıp gitmeli miyim
Bu ameliyat sonrası genellikle yoğun bakım süreci oluyor önlem amaçlı .bilginiz olsun

Arkadaşlar kp cidden sığır bana kızanlar olmuş ama .kara sığır hem de... Ameliyat günü bile cebimde son 30 liram var dedi.berbere gidicem dedi kızının cebindeki son 30 lirayı aldı. Sonra bişey lazım oldu cüzdanını açtık o hastanedeyken 4 bin para çıktı. Her önüne gelene borç takan kendinden başka kimseyi sevmeyen bı adam bu. Eşim de sevmez.bi arkadaş eşi görse sığır yazdığını ne düşünür demiş. Eşim babasiyla görüşmüyor ki normalde onun yüzüne de diyorum ben. Kimseye iyi niyetimi de valla ispatlamak zorunda degilim. Eşim için ordaydim. Kp torununu görsün iyi gelir dedim . Kp ile ilgili daha fazla bişey yazmiycam ama beni doğum yaptım hastanelere düştüm hasta oldum bir kere aramadı.coxuklarini da aramaz.

Back
X