Beyin vertikül genişleme

Merhaba doğum anında kafa çevresi değeri kaç çıktı acaba ?

Merhabalar son durumunuz nedir
Merhabalar. En son geçen cumartesi kontrolde kafa çevresi haftasından 2-3 hafta büyük çıktı. Ama doktor ısrarla sıvı birikimi olmadığını bunun yapısal olabileceğini, doğunca artık çocuk doktoru tarafından kontroller olacağını söyled. Ne diyebilirim inşallah hiçbir sorun olmaz

Ventrikül genişliği artmış mı ne durumda

Artmadığını söyledi ama ölçüm de yapmıyor. Artık şurda ne kaldı bunları düşünme diyor çok rahat bir adam

39 cm. 37+2 de doğum yaptım
Aaa inanmıyorum buna çok sevindim ben de aşırı evham yapıyordum 35 haftalık kontrolümüzde 34 cm çıktı kafa çevresi. Ay daha doğuma dek büyüyecek diyordum. Yok persentil aralıkları yok bilmem ne derken kendimi korkuttum. 39 cm mesela doğum skalasında epey üst bir değer. Doktorlar kontrol filan önerdi mi o dönem yani buna bir yorum yapmadılar mı ? Kızmayın nolur ama yanlış hatırlıyor olabilir misiniz

Ben tekrar bir doğum kağıdına bakayım gerçekten yanlış hatırlıyor olabilirim. Ama baş çevresi büyük olduğu ve kilosunun fazla olması sebebiyle normal doğumu direkt elediler. 37+2 ye randevu verip sezaryen ile doğum yaptım. Doğduğu zaman bir beyin MR ı çektirmekte fayda var denilmişti ama biz çektirmedik. Eşim de doktor ve bebek beyin MR larında bebeğe anestezi veriyor. O yüzden gerek görmedi. Ama bebeğimiz maşallah gayet iyi. Bir sıkıntısı yok.
Ben doğum belgesine bakıp tekrar yazarım size

Tamam çok sevinirim. Benim için çok önemli bir dayanak olur çünkü. Maşallah hep de iyi olsunlar bekliyorum görüşürüz

Bakabildiniz mi acaba benim için çok çok öenmli

Evet canım ben kaybettim 13 ay önce. Allah seninkini sana bağışlasın.
Amin sağlıkla inşallah. Hep diyorum çok çekecekse çok zorluk olacaksa rabbim sen ömrünü ona göre tayin et. Çünkü bebek hastalıkları, ameliyatlara dayanmak çok zor. Allahım cennetinde sağlıkla buluştursun. Sabrını versin sağlıklı evlat nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…