- 22 Mayıs 2012
- 950
- 446
- 123
Ben de 3 yıldır biliyorum bu illuminatiyi.
İnsanların zihnini kontrol ederek Yeni bir dünya düzeni sağlamak istiyorlarmış.
Sanıyorum 25. kareyle de burada kesişiyor yolu.
Normalde televizyon izlerken gözümüz 24 kareyi görüyor ama beynimiz 25. kareyi de algılıyor.
Tabiki gözümüz görmezse beyin nasıl algılasın değil mi?
Bunu şöyle söylersek daha doğru olur.Bilincimiz 24 kare görüyor ama bilinçaltımız 25. kareyi de algılıyor.
Yani bize ne gördün diye sorduklarında 24 kare gördük diyoruz ama bilinçaltımızda 25. kare de mevcut.
Mümkün olduğunca çocuklara televizyon izletmeyin.
Zaten illuminati olmasa bile televizyonlar gerçekten iyi birşey değil.
Çok bilinçli izleyici olmak lazım.
Ve ben bu forumda ödevim için anket açtım.Medya okur-yazarlığı dersi için.Bir kişi bile cevaplamadı.
Hadi cevaplamayı geç merak edip soran olmadı bile.
Kimsenin cevaplama gibi bir zorunluluğu yok zaten ama böyle şeylere karşı gerçekten bilinçsiziz.Ben de dahil.
Malesef durum böyle.
İnsanların zihnini kontrol ederek Yeni bir dünya düzeni sağlamak istiyorlarmış.
Sanıyorum 25. kareyle de burada kesişiyor yolu.
Normalde televizyon izlerken gözümüz 24 kareyi görüyor ama beynimiz 25. kareyi de algılıyor.
Tabiki gözümüz görmezse beyin nasıl algılasın değil mi?
Bunu şöyle söylersek daha doğru olur.Bilincimiz 24 kare görüyor ama bilinçaltımız 25. kareyi de algılıyor.
Yani bize ne gördün diye sorduklarında 24 kare gördük diyoruz ama bilinçaltımızda 25. kare de mevcut.
Mümkün olduğunca çocuklara televizyon izletmeyin.
Zaten illuminati olmasa bile televizyonlar gerçekten iyi birşey değil.
Çok bilinçli izleyici olmak lazım.
Ve ben bu forumda ödevim için anket açtım.Medya okur-yazarlığı dersi için.Bir kişi bile cevaplamadı.
Hadi cevaplamayı geç merak edip soran olmadı bile.
Kimsenin cevaplama gibi bir zorunluluğu yok zaten ama böyle şeylere karşı gerçekten bilinçsiziz.Ben de dahil.
Malesef durum böyle.