Beyin yikama ve yönlendirme..

Ben de 3 yıldır biliyorum bu illuminatiyi.
İnsanların zihnini kontrol ederek Yeni bir dünya düzeni sağlamak istiyorlarmış.
Sanıyorum 25. kareyle de burada kesişiyor yolu.
Normalde televizyon izlerken gözümüz 24 kareyi görüyor ama beynimiz 25. kareyi de algılıyor.
Tabiki gözümüz görmezse beyin nasıl algılasın değil mi?
Bunu şöyle söylersek daha doğru olur.Bilincimiz 24 kare görüyor ama bilinçaltımız 25. kareyi de algılıyor.
Yani bize ne gördün diye sorduklarında 24 kare gördük diyoruz ama bilinçaltımızda 25. kare de mevcut.
Mümkün olduğunca çocuklara televizyon izletmeyin.
Zaten illuminati olmasa bile televizyonlar gerçekten iyi birşey değil.
Çok bilinçli izleyici olmak lazım.
Ve ben bu forumda ödevim için anket açtım.Medya okur-yazarlığı dersi için.Bir kişi bile cevaplamadı.
Hadi cevaplamayı geç merak edip soran olmadı bile.
Kimsenin cevaplama gibi bir zorunluluğu yok zaten ama böyle şeylere karşı gerçekten bilinçsiziz.Ben de dahil.
Malesef durum böyle.

AY ironidir diye düşündüm bu yazdığınız ama ciddiyse, figh clubu çok severim ben mesela. Sevmemin sebebi de bilinçaltımın etkilenmesinden çok başarılı ve şaşırtıcı bir kurgusu olması, aynı şekilde senaryosunun sahibi Chuck Pahalniuk'un diğer kitaplarını da severim -onların bi taraflarına subminal sıkıştıramayacağına göre- hem eğlencelidir, bakın şimdi edebiyat yapıcam, çok ciddi ve derin şeyler yazıcam tavrı yoktur hem de yazdıklarının alt metni vs bana göre derin ve anlamlıdır. Hani sırf sizin zevkinize uymuyor diye bütün seven insanları da beyni yıkanmış bilinçaltı mağdurları gözüyle damgalamak olmuyor.

yok canım öyle bir niyetim yok, sende araştırabilirsin fight club 25. kare yazıp, benim o filmi sevmememin sebebi, aynı konu daha önce başka filmlerde işlenmiş olmasına rağmen amerikayı yeniden keşfetmiş gibi davranmaları, ayrıca damgalamak ağır bi kelime oldu ben neden olmasın olabilir mi diye düşünürüm hep, ben çok zihni algıları açık ermiş sermiş biri değilim bende etkileniyorum mesala kolayı sevmem bu yüzden bence, çocukluğumdan beri aldığım subniminal mesajlar yani

Son düzenleme:
"Dadısı televizyon olan çocuklar."
"Televizyon karşısında yalnız bırakılamayacak kadar değerli çocuklar."

Böyle bence yerinde fikirlere sahip bilinçli kitle hareketleri var artık.
Hayattaki ilk 2,5 yıl ve 6 yıl ne olduğumuzu, neyi normal kabul ettiğimizi öğrendiğimiz dönemler.
Birileri kendi fikirlerini ,doğrularını, ideolojileri her türlü propoganda ile çocuk- yetişkin herkese yayarken biz aileler olarak niçin kendi yaşam doğrularımızı aynı dirençle vermeye çalışmıyoruz hiç düşündünüz mü?

NORMALLEŞTİRME, KABULLENMİŞLİK çok sinsi ve etkili bir yöntem, silah...Biz her sunulanı kabullendikçe kaybediyoruz. Sorgulamadıkça tükeniyoruz. İsimlerin, örgütlerin önemi yok. Tehlike onlar değil. Tehlike bizim her sunulana kucak açmamız.

Günde 2 kere izlediği reklamın şarkısını 1 günde ezberleyen çocuklarımıza biz hiç öğrenmesini arzu ettiğimiz bir metni, duayı, şiiri aynı tekrarla bir cd ye çekip evde, otomobilde sakince dinlettik mi ?

1 ve 3 yaşında yeğenlerim var. Kendi evimde de, ablamlarda da tv yok.
Çok hızlı akmayan, az animasyonlu, az nesnenin olduğu çizgi filmleri Sizlerin kontrolünde izlesinler.
Önerilen bu araştırdığım kadarıyla.​

Ben bilinçaltı yönlendirmesi olayının varlığına ve mantıklı bir yöntem olduğuna katılıyorum ama bunun küçük çocukların dimağını zehirleyip seks düşkünü yapmak için uygulandığını düşünmek son derece paranoyakça geliyor. Bir kere yeni nesli seks düşkünü yapmanın herhangi bir ideolojik oluşuma ya da ülkeye ne gibi bir katkısı olabilir ki? İkincisi söz konusu görseller son derece zorlama çıkarımlar, çoğu zaten sadece fallik obje çizimi olarak gösterilenler ve fallik şekilleri de doğa dahil heryerde görebilmek hiç zor değil.

Ama biryerde - Ahmet ŞErif İZgörenin kitabıydı sanırım - seçim zamanı yapılan kampanya referandum gibi ortamlarda siyasi liderlerin görüntüleri arasına gözle görülemeyecek hızda sempatik yada itici görünen hallerinin eklendiğiyle ilgili birşey okumuştum çok mantıklı gelmişti bana yöntem olarak.

canım çocuklara izlettirilen çizgi filmde bu kadar sex kelimesinin ve seks içerikli görsellerin bulunması ile verilen mesaj zamanla onları hayatta sadece bu gerçeğin var olduğuna itmek.. düşünsene attığı her adımda bunu esas alacak.. iyi bir okula gidicem bakalım kaç kızla ya da kaç adamla yatıcam..iyi bir işe gircem ooo süper yeni sevgililer yapıcam..
kardeşlik arkadaşlıkta neymiş bi kere yatsak nolcak.. ya da iyi bir işi iyi bir arkadaşı iyi bir okulu sırf bu amaç doğrultusunda merdiven niyetine kullanacak..bunların hepsi insan tüketimi, hepsi bizimde dinimizin yasakladığı zinanın yapısının açılmasına kolaylıkla verilmiş bir anahtar..

neden artık insanlar evlenirken, arkadaşlık kurarken ya da birini insan olarak sevmeye niyetlenirken evi, arabası, parası var mı diye bakıyor..çünkü akşamları bize deli gibi para harcayıp çok güzel kıyafetler giyinip gezinen süper model arabası olan bir gün amerika da bir gün paris te gezinen adamları izlettiriyorlar.. insanız ve zaaflarımız var. her daim iyi olan bizim olsun ben daha iyisine layığım düşüncesine itekleniyoruz..sonra çıkıp alışveriş yapıyoruz kredi kartlarımız var kendi paramızı kazanıyoruz ya uzun uzuuun taksitleniyoruz borçlanıyoruz..borçlar bitince tekrar borçlanıyoruz.. düşünmüyoruz dolabımızda bir sürü ayakkabı varken aaa benim buna da ihtiyacım var diyoruz ve alıyoruz.. sonra daha çok para kazanmak için uğraş dur..sonra daha çok harca daha çok kazan.. düzenin bir parçası oluyoruz..

sonucta hepsi ayni noktada da bittigi icin dir ...komik olan ne burda

Komik olan bunu yapanın İlluminati sanılması...
Bu ürün pazarlama tekniği. Firmalarca ürünleri cazip kılmak için dayatılıyor.
Küresel olaylardaki boyutu için bunu söyleyebilirsiniz ama herşeyi İlluminati'ye
bağladığınızda olayın vehameti yitiyor.

Markaların, programların telkinle yapmaya çalıştığı şey, sizin zihninizin vazgeçilmezi
olmak. Süreklilik sağlamak.

Bu arada küçük çocukların bu gibi seksüel dayatmalardan ne anlayacağı sorulmuştu.
Bazı davranışlar içgüdüseldir. Üreme davranışı da böyledir. O yüzden en ilkel olan
davranışlara ait simgeler kullanılıyor bu tür reklam ve programlarda.

ayrıca illımunati farklı o da bu tekniği kullanıyo ama
ikisi eş anlamlı değil

Illuminati ile konunun ne alakasi var diyen arkadasim hemen konuyu illuminatiye bagladiniz diyosun ama bu tur bilinc alti mesajlarla insanlari kendine cekmede en basarili orguttur illuminati.

canım çocuklara izlettirilen çizgi filmde bu kadar sex kelimesinin ve seks içerikli görsellerin bulunması ile verilen mesaj zamanla onları hayatta sadece bu gerçeğin var olduğuna itmek.. düşünsene attığı her adımda bunu esas alacak.. iyi bir okula gidicem bakalım kaç kızla ya da kaç adamla yatıcam..iyi bir işe gircem ooo süper yeni sevgililer yapıcam..
kardeşlik arkadaşlıkta neymiş bi kere yatsak nolcak.. ya da iyi bir işi iyi bir arkadaşı iyi bir okulu sırf bu amaç doğrultusunda merdiven niyetine kullanacak..bunların hepsi insan tüketimi, hepsi bizimde dinimizin yasakladığı zinanın yapısının açılmasına kolaylıkla verilmiş bir anahtar..

neden artık insanlar evlenirken, arkadaşlık kurarken ya da birini insan olarak sevmeye niyetlenirken evi, arabası, parası var mı diye bakıyor..çünkü akşamları bize deli gibi para harcayıp çok güzel kıyafetler giyinip gezinen süper model arabası olan bir gün amerika da bir gün paris te gezinen adamları izlettiriyorlar.. insanız ve zaaflarımız var. her daim iyi olan bizim olsun ben daha iyisine layığım düşüncesine itekleniyoruz..sonra çıkıp alışveriş yapıyoruz kredi kartlarımız var kendi paramızı kazanıyoruz ya uzun uzuuun taksitleniyoruz borçlanıyoruz..borçlar bitince tekrar borçlanıyoruz.. düşünmüyoruz dolabımızda bir sürü ayakkabı varken aaa benim buna da ihtiyacım var diyoruz ve alıyoruz.. sonra daha çok para kazanmak için uğraş dur..sonra daha çok harca daha çok kazan.. düzenin bir parçası oluyoruz..

Bu konuda katılmıyorum çünkü seks aslında insanları hayatta daha mücadeleci olmaya iteleyen bir güdü değil, hatta aksine bazı inanışlara ve teorilere göre tam aksi yönde bir etkisi var. Çünkü insanın aslında iki temel güdüsü var birisi şiddet diğeri de cinsellik, ve bence cinsellik çoğu zaman öfkeyi, öfkenin getirdiği mücadele hissini baskılayan birşey.

Bir de konuyu görünce öyle geçip gitmeyeyim birazcık üzerinde düşüneyim dedim şöyle birşey olma ihtimali geldi aklıma, fallik öğeler bildiim kadarıyla bir çeşit otorite sembolü, -kendini devletin yaptığı uzuun binalarda, silahlarda, fiziksel yönde gücünü yetirmiş insanların kullandığı asalarda vs gösteriyor, yani ciddi anlamda bu teknik kullanılıyorsa amaç otoriteyi sağlamak olabilir belki.

Buarada bu yazdıklarım bilimsel dayanağı olan şeyler ama acayip kulaktan dolma aktarıyorum, hani tamamen özünü kaçırıp kafamda kendi mantığımla harmanlayıp, bilimsel manada çok bi geçerliliği olmayan şeyler aktarmış olmam mümkün. Darwin teorisini İnsanlar maymunmuş şeklinde özetlemekten pek farkı yok kısacası, o açıdan bilimsel bir gerçeklikmiş gibi itibar edilmemesini belirtmeyi bir borç bilirim.

Illuminati ile konunun ne alakasi var diyen arkadasim hemen konuyu illuminatiye bagladiniz diyosun ama bu tur bilinc alti mesajlarla insanlari kendine cekmede en basarili orguttur illuminati.

Flood olucak ama illuminatiye gerçekliği kesin bir örgütmüş gibi davranmak biraz mantıksız değil mi? Saf ırk olarak kalmak isteyen Hristiyan Anglosaksonlar tarafından pompalanan bir korku miti olduğuna dair teoriler var ve bana daha mantıklı geliyor.

Bütün subliminal mesajları, illüminati ile bağdaştırmamak gerek, alakalarının olduğu kesişip mantığımızla uyuştuğu çok yer vardır, ama subliminal mesaj aslında reklam / pazarlama ve ilgi çekme taktiği.
Mesela FedEx'in yazılışında e x harflarinin yanyana gelip,ok oluşumu da, kargonun hızlı geleceği anlamına geliyormuş.
068_fedex.png

işin ilginç tarafı hedef gösterenlere çoğunluğun inanması, facebookta orda burda, kendi fanatik düşünceleri olan adamın biri, bi resim buluyo işte bu da ilimunatici işte bu da bilmem ne, insanlarda buna inanıyor, gerçi belki öyle belki değil, yinede o resmi düzenleyen adama ne ki, hedef göstermeye ne hakkı var, o hedef gösterdiği parmak kendine dönecek bir gün haberi yok

Bütün subliminal mesajları, illüminati ile bağdaştırmamak gerek, alakalarının olduğu kesişip mantığımızla uyuştuğu çok yer vardır, ama subliminal mesaj aslında reklam / pazarlama ve ilgi çekme taktiği.
Mesela FedEx'in yazılışında e x harflarinin yanyana gelip,ok oluşumu da, kargonun hızlı geleceği anlamına geliyormuş.
068_fedex.png

kesinlikle bende amazonun logosunu seviyorum mesala çok sempatik geliyor:1:

pentagram işaretinden, üçgende göz simgesinden bu kadar korkulmasınıda saçma buluyorum, internette her yazılan çizilene inanmamak lazım, sizi bişeylerden korumak adına! yazıp çizenlerinde amacı para ya da popülarite yoksa bilinçaltınız kimsenin umrunda değil bence

bence son yüzyılın subniminal saldırı başarısı bir kola markasına ait, pentagram işaretine ait değil yani
:27:

hatta bu konuda o kadar başarılılar ki kendisi milli içeceğimiz oldu, onunla aile saadetimiz tamamlanmış oldu onunla çok mutluyuz, iftar sofrasında dedemizin yanında baş köşede yerini aldı. Ben içiyormuyum evet bende içiyorum malesef
subniminal mesajlar böylede yapılıyor yani illa cinsel objeye gerek yok, amaç ürüne bağlamak, reklamların hepsinin amacı bu zaten

bi yerde bi yazı okumuştum tam hatırlamıyorum, subniminal mesajlarla kocanızı eve nasıl bağlarsınız, yani konusu buydu başlığını hatırlamıyorum vay be dedim demek bu işe de yarıyor. Sonra düşününce aile içinde de aslında buna maruz kalıyoruz bebekliğimizden beri, korunmak adına gerçekten amaç koruma mı sevgi mi diyede sorguluyor bazen insan

Kesinlikle haklısın chess, subluminal saldırı sadece cinsellik içeren görüntülerle veya çağrışımlarla yapılmıyor.
İnsanoğlunun zayıf yanları ele alınıyor. O nedenle her ülkede farklı reklam ve seslendirme tekniği kullanılıyor.
Örneğin Türk halkının manevi duyguları çok önemsemesi o kola markasının pazarlama stratejisinin temeli. Dikkat
edin dini bayramlarımıza yakın, oldukça duygusal içerikli reklamlar hazırlanıyor.

Subluminal dayatmaların bir kolu seksüel dayatma. Bunun gibi bir çok yöntem uygulanıyor. Sadece üreme güdülerinin
kontrolü daha zor olduğu için daha çok tercih ediliyor. Bir de doğuştan gelen bu tarz öğrenilmiş davranış ( refleks )
çok fazla değil.

Yalnız şunu atlıyoruz. Beynimiz bizi yönetmiyor. Biz beynimizi yönetebilecek maneviyata, duygulara sahibiz.
Yetişkin birey kendini bu dayatmalardan bilinçlenerek sakınabilir ama çocukların bunu yapması mümkün değildir.
O yüzden çocuklarınızı siz eğitin, tv eğitmesin diyorlar...

Kesinlikle haklısın chess, subluminal saldırı sadece cinsellik içeren görüntülerle veya çağrışımlarla yapılmıyor.
İnsanoğlunun zayıf yanları ele alınıyor. O nedenle her ülkede farklı reklam ve seslendirme tekniği kullanılıyor.
Örneğin Türk halkının manevi duyguları çok önemsemesi o kola markasının pazarlama stratejisinin temeli. Dikkat
edin dini bayramlarımıza yakın, oldukça duygusal içerikli reklamlar hazırlanıyor.

Subluminal dayatmaların bir kolu seksüel dayatma. Bunun gibi bir çok yöntem uygulanıyor. Sadece üreme güdülerinin
kontrolü daha zor olduğu için daha çok tercih ediliyor. Bir de doğuştan gelen bu tarz öğrenilmiş davranış ( refleks )
çok fazla değil.

Yalnız şunu atlıyoruz. Beynimiz bizi yönetmiyor. Biz beynimizi yönetebilecek maneviyata, duygulara sahibiz.
Yetişkin birey kendini bu dayatmalardan bilinçlenerek sakınabilir ama çocukların bunu yapması mümkün değildir.
O yüzden çocuklarınızı siz eğitin, tv eğitmesin diyorlar...

evet mesela fonda çalan müzik değil mi, aslında herşeyin fakındayız ama yine de almaktan geri duramıyoruz mantıklı bakınca gereksiz tatsız tuzsuz boyalı su( annem gibi konuştum):27::27: bi halt olsa sıcaklığında da içilirdi:27::27:

Ayrıca ilüminati ile internette yazılan her şeye inanmamak lazım, özellikle facebook ve youtube'ta dolanan.. burada paylaşılan ilüminatiye hizmet eden ünlülerin olduğu video biraz komikti, her bir gözü kapalı olan ünlü ilüminati hizmetçisi olarak arka planda ki oldukça ciddi müzikle insanların beynine sokulmaya çalışmış. yok öyle bir şey olur mu, britney spears'in dans ederken bir gözü kapalı fotosunu almışlar koymuşlar, ne alaka yani.. tam kulaktan dolma haberlere inandırıp insanları korkutma amacı var %99 youtube videolarında.

bir sübliminal mesaj da samanyolu tv den:ssz:
oldukça yankı yapmıştı zamanında nitekim değiştirdiler sonra:ssz:

resimler wikipedia dan

haç mı o ne?:52:

Eklentiler

• $767px-Samanyolu_TV_logosu_(2003-2011).webp
    $767px-Samanyolu_TV_logosu_(2003-2011).webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 69
  • $adsız.webp
    $adsız.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 88
İlluminati ile ilgili çok şey okudum. Biz Türkler arasında yaygın olan komplo teorilerine
dair bir örgüt, çete olduklarına dair birşey okumadım. Bizler olayı farazi boyuta çekiyoruz.
Bir ara aynı şeyi mason localarına da yaptık, şimdi unuttuk. Evet bu örgüt!! ler amaçlı
örgütler ama dünyayı ele geçirmek gibi Hollywood vari amaçları olan örgütler değil.

İlluminati, Ortadoks veya Katolik kiliselerine karşı olan ve Hristiyanlığı bilim karşıtı olmakla
yaftalayan bir örgüt. Yaşadıkları bazı şeyler sonucunda ayrılığa düşüp, kilise ile düşman
oluyorlar birbirlerine. Zaten yapılan araştırmalara göre simgeleri hala etkin olarak kullanılsa
da varlıklarına ilişkin bir kanıt yoktu günümüzde. Söylentilerle yaşatıldığı konusunda araştırmacılar
birleşiyordu. Ta ki Cern'deki higgs bozonu deneyi açıklanana kadar. Çünkü İlluminati'nin yapmak
istediği kilisenin dogmatik öğretilerini çürütmek. Bilimin öncülüğüne inanıyorlar ve değer veriyorlar.
İnançsızlar.

Masonlar da dünyayı ele geçirmeye, bizleri robot gibi yönetmeye çalışmıyorlar. Ekonomik dengeyi
kendi lehlerine çevirmeye çalışıyorlar. Tek dertleri maddi olarak yönetmek. Aslında belki mason locaları
bu telkinle pazarlama tekniğini kullanıyor olabilirler. Çünkü amaç maddi kaynakları sınırsız ve
süresiz olarak kendilerine çevirmek. Zaten bu tarz tekniği uygulayanlar genelde İsrail ve Amerikan
kaynaklı firmalar.

Bu arada masonlar da duvar ustaları örgütü / derneği olarak kurulmuştur...

Back
X