Çocuk Hastalıkları beyincik iltihabi geciren varmi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

deryaizm

anne oluyorum çokkk şükür
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2010
2.999
2.304
248
merhabalar gecen hafta el ayak hastaligi gecirmisti oglum. tam atlatti derken bir sabah uyandiginda yuruyemiyordu sulugunu tutamiyordu. suan.hastanede gozetim altindayiz testler temiz cikti cok sukur. dr 10 gune duzelicek diyo. herhangi bir ilaci yokmus. suan ilerleme yok hala yuruyemio ellerini kullanirken sallabiyo. boyle birsey basina gelen varmi acaba

merhabalar gecen hafta el ayak hastaligi gecirmisti oglum. tam atlatti derken bir sabah uyandiginda yuruyemiyordu sulugunu tutamiyordu. suan.hastanede gozetim altindayiz testler temiz cikti cok sukur. dr 10 gune duzelicek diyo. herhangi bir ilaci yokmus. suan ilerleme yok hala yuruyemio ellerini kullanirken sallabiyo. boyle birsey basina gelen varmi acaba
merhaba. çok geçmiş olsun. bugün benim oğluma da aynı teşhis konuldu. antibiyotik, kaşıntı için losyon yazdı doktor. bir hafta suya sokmayın dedi. sizin tedavi süreci nasıl geçti acaba? teşekkürler..

merhaba. çok geçmiş olsun. bugün benim oğluma da aynı teşhis konuldu. antibiyotik, kaşıntı için losyon yazdı doktor. bir hafta suya sokmayın dedi. sizin tedavi süreci nasıl geçti acaba? teşekkürler..
sizede cok gecmis olsun. el ayak hastaliginda dokuntuleri gordukten sonra ates bitiyo sadece agizdada yaralar yuzunden yemek yemede sikinti oluyo sonrasinda toparliyo. normalde boyle oluyo tabi bizimki farkli bir durum oldu. sizdede oylemi yuruyememe dengesizlik varmi

çok teşekkür ederim. her geçen gün daha iyi oluyo bakalım. yürümesinde vs. herhangi bir sıkıntı yok. hala devam ediyo mu yürüyememe problemi? çok geçmiş olsun.

Back
X