Beyinde kist ve kalpte parlaklık

eda nur koca

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2025
7
3
1
28
Merhaba arkadaşlar 3lü tarama sonucu orta risk çıktı perinatoloji yönlendirdi doktor ultrasyon sonucunda beyinde kist ve kalpte parlaklık görüldüinceme altındayım bu durumu yaşayıp sonucu güzel olan arkadaşlar varmı

Benim bebegimde de bagirsaklarinda parlaklık vardi. Erken doğdu 29 haftalik suan hala kuvezde. Malesef ilk kakasını yapamadı ostomi açıldı. Ama benim çocuğum böyle diye sizinki de böyle olacak diye bi kural yok

Benim bebegimde de bagirsaklarinda parlaklık vardi. Erken doğdu 29 haftalik suan hala kuvezde. Malesef ilk kakasını yapamadı ostomi açıldı. Ama benim çocuğum böyle diye sizinki de böyle olacak diye bi kural yok
Acil şifalar diliyorum inşallah sağlıklıca kucağımıza almayı nasip eder Rabbim

Çok geçmiş olsun umarım her şey yolundadır bizde detaylıda kalpte parlaklık böbrekte genişleme olduğunu söyledi down riskini arttırdığını söyledi amniyosentez önerdi kaç gündür aklım yerinde değil siz bu süreç de neler yaşadınız nasıl bir yol izlediniz şuan da durum nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…