Beyinsiz büyülü koca sorunları dert dökmece

Evet aynen onda sıkıntı çıkmış tapu da havada kaldı öyle bende adım atamadım hukuken ne boyutta evin durumu bilemedim vazgeçip parayı alabilir korkusuna taşınıyorum
Yok vazgeçmez çünkü devlet arsa tapulu evlere depremde zarar görse veya yıkılırsa kesinlikle para yardımcı yapmayacak. Dolayısı ile eşiniz bunu göze almaz bence.

Ben anlayamadım. Şiddet görüp rapor almışsın. Birikim kurs iş şeklinde yolunu da çizmişsin. Bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar.

Belki psikolojik olarak iyileşir, o sürede de yaparsınız birikim, ise girersiniz basarsin tekmeyi.

Delirecek bir şey görmedik bu durumda. Gidiyorsa gitsin, Ne hali varsa görsün.

Gitsin bozdursun bakalım duzelecek mi ?
Tamam para çok da gitmesin diye diretince bunlar büyüyü de sizden bilir şimdi.
Allah'ım sen akıl fikir ver böylelerine.
Ya da bir hocadan el aldım deyip bayan palu modunda eve giren çıkana sirke içirip sirke dökeceksiniz. Tobe estağfurullah. :kızgın:

Ben anlayamadım. Şiddet görüp rapor almışsın. Birikim kurs iş şeklinde yolunu da çizmişsin. Bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar.

Belki psikolojik olarak iyileşir, o sürede de yaparsınız birikim, ise girersiniz basarsin tekmeyi.

Delirecek bir şey görmedik bu durumda. Gidiyorsa gitsin, Ne hali varsa görsün.
Beni delirten anlaşmam işi yokuşa sürerim nafaka veririm sadece demesi seviyorum deyip sevgiye dair bişiy yapmadan kendi kendime affetmemi beklemesi büyü saçmalıklarını desteklememi istemesi , kadınlık yapmam sana dememe rağmen yılışması , pişmansan hissettir düzeltmek istiyorsan çaba göster bitirmek istiyorsan bitirelim tamam de , oynamıyorum yerim dar gelin modunda ölmüş salyangoz taklidi yapıyo devamlı

Back
X