Beyinsiz büyülü koca sorunları dert dökmece

Büyü vs her neyse ancak esinizin böyle bir yola ciddi ciddi girip maddi manevi buna emek harcamasi temelinde sizden vazgecmek istemedigini ve bir seyleri duzeltmeye calistigini gosteriyor.bu cerceveden bakmanizi ona firsat vermenizi onerebilirim. Sonra belki tedavi de olur

Büyü vs her neyse ancak esinizin böyle bir yola ciddi ciddi girip maddi manevi buna emek harcamasi temelinde sizden vazgecmek istemedigini ve bir seyleri duzeltmeye calistigini gosteriyor.bu cerceveden bakmanizi ona firsat vermenizi onerebilirim. Sonra belki tedavi de olur
Ya da annesi ne derse yapan buyumemis ve kafasi calismayan bi adam olduguju da gosterebilir

"Ben de buyuluyum gece falan Allah muhafaza sana bisey yaparim bence gel sen beni boşa" deyin delirmis taklidi yapip korkutun bakin basil bosuyor sizi

Konu içeriği büyü olsaydı üfürürdüm ama konu sahibesi detay olarak vermiş, yani bizim oğluşumuz adeta kanatsız melek ama işte kıskananlar var, onlar ecüş bücüş bir şeyler yaptılar, oğluşumuzu boşama diye kandırma peşindeler, bir yalanı çok söylersen söyleyen de inanır ya koca da inanmış, tövbe estağfurullah, kadın bana 1000 lira ver dese esip gürleyecek adamlar nerelere para akıtıyor, hak ediyor da ama işte konu sahibesine yazık.

papatya_sever valla aslında mantıklı olan hemen boşanmanız ama aileniz, erkek kardeşleriniz, henüz çalışmıyor olmanız sorun, bir süre böyle devam etseniz ama o arada mutlaka iş bulun kendinize.
Aynen Mune Mune 1000 bile değil 100 tl için kavga ediyoruz , kardeşlerim çalışamazsın kadın evinde oturur mantığında ama ben onlardan gizli çalışacağım artık işim çok zor da artık şiddeti içimde öfkesini saklayıp sinsice herşey yolunda gibi yapıp birikim yapmam gerek sonra sağlam tekme basıcam nereye gitti bu öldü mü naptı diyecekler iz bırakmayacağım iz

Sizi dövmesini büyüyemi bağladı. Allahım akıl fikir versin. E kim yaptırmış büyüyü peki siz boşanın yada sizi dövsün diye.

Evin tapusu Arsa tapusu mu ?
Kat irtifakı için basvurduysanız o işlem tamam. Alır tapuyu yanında...
Tapu işi halolmadab bosanda ailen arkanda değilmiş. Kendinize 1+1 ev alıp otursunuz işe gidince de gül gibi yaşarsınız.
Bırakın versinler paralarını hocalara, millet böyle enayileri bekliyor...
Evet kat irtifakı , iskan çıkmadı henüz eşya koymaya izin verdiler oturum izni tapu için iskanı bekliyoruz maalesef , bunlar bu haftaya denk geldi üstüne çocuğun sınav haftası mecburen döndüm eve

Bi yıldır yalvarıyorum düzeltebiliriz doktora gidelim diye zorla bi seans terapiste gitti bi saate bu kadar para mı verilir Dedi 250 tl oda 😒 gitmedi bi daha sen git hocaya beş bin ver boynuna bişiyler asmış bide ya çok komik aşırı cahiller

Bi yıldır yalvarıyorum düzeltebiliriz doktora gidelim diye zorla bi seans terapiste gitti bi saate bu kadar para mı verilir Dedi 250 tl oda 😒 gitmedi bi daha sen git hocaya beş bin ver boynuna bişiyler asmış bide ya çok komik aşırı cahiller
Dedim ya cehalet evet ama bi caba var. Senden vazgecmek istemiyor belli ki. Yuvaniz yikilmadan bi care bulunabilir. Evi terk edip geri dönme kosulu olarak psikolojik.destek sarti kosabilirsin

Dedim ya cehalet evet ama bi caba var. Senden vazgecmek istemiyor belli ki. Yuvaniz yikilmadan bi care bulunabilir. Evi terk edip geri dönme kosulu olarak psikolojik.destek sarti kosabilirsin
Dedim de hoca işe yaramazsa gidilecekmiş doktora ne psikiatri benim oğlum deli mi ne diyorsun sen ya diye cırlak kv sesiyle püskürtüldüm

Güler misin ağlar mısın töbe töbe 🙄

Dedim de hoca işe yaramazsa gidilecekmiş doktora ne psikiatri benim oğlum deli mi ne diyorsun sen ya diye cırlak kv sesiyle püskürtüldüm
Psikologa gitme işini kv yanında kesinlikle konusma. Sakin zamanında konuş. Yargılamadan suclamadan. Yoksa gideceği varsa da gitmez. Gerçi kendi tutup annesine anlatıyorsa herseyi bilemem

Benim için tamamen bitti ugrasamam diyosan o başka tabi..

Evet kat irtifakı , iskan çıkmadı henüz eşya koymaya izin verdiler oturum izni tapu için iskanı bekliyoruz maalesef , bunlar bu haftaya denk geldi üstüne çocuğun sınav haftası mecburen döndüm eve
İskan için baya para gidiyor. 5 bin lira havaya para vereceğine tapu için harcasın parasını.
Şimdi sakın anı ve hırçın kararlar vermeyin.
Tapu alındığı, kafaya koyduysanız hemen boşanma davası tapuya da şerh koydurun.
Bu adama da, ömrünüzü harcayarak heba etmeyin.

İskan için baya para gidiyor. 5 bin lira havaya para vereceğine tapu için harcasın parasını.
Şimdi sakın anı ve hırçın kararlar vermeyin.
Tapu alındığı, kafaya koyduysanız hemen boşanma davası tapuya da şerh koydurun.
Bu adama da, ömrünüzü harcayarak heba etmeyin.
Tapu parasını ayırdı proje belediyede takıldı vermediler bi ya nasıl kötü denk düştü anlatamam , aynen dedim zaten ev araba şerh koyacaksın yada birini üstüme yapacaksın yapana yada koyana kadar çirkeflik çıkarıcam valla mecbur kötü olcam artık , ömürlük kalmayı çoktan çıkardım kafadan zaten bir sürü problem var bi başıma aşamıyorum artık

Tapu parasını ayırdı proje belediyede takıldı vermediler bi ya nasıl kötü denk düştü anlatamam , aynen dedim zaten ev araba şerh koyacaksın yada birini üstüme yapacaksın yapana yada koyana kadar çirkeflik çıkarıcam valla mecbur kötü olcam artık , ömürlük kalmayı çoktan çıkardım kafadan zaten bir sürü problem var bi başıma aşamıyorum artık
Kaçak kat sayısı fazla demek ki belediyeye takılmış.
Daha doğrusu devletten geliyorlar belediye hallederde artık halledemiyorlar.

Kaçak kat sayısı fazla demek ki belediyeye takılmış.
Daha doğrusu devletten geliyorlar belediye hallederde artık halledemiyorlar.
Evet aynen onda sıkıntı çıkmış tapu da havada kaldı öyle bende adım atamadım hukuken ne boyutta evin durumu bilemedim vazgeçip parayı alabilir korkusuna taşınıyorum

Back
X