- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
- 358
Merhaba kızlar. Benim eşimle tanismam üni 3.sınıfta oldu. Ondan önce lise 1de bi sevgilim olmuştu kendisi uzaktan akraba sayılır. O zamanlar çok ilgilenmisti benimle ve o yaşlarda hoşuma gitmişti görüşüyorduk ama uzak mesafe iliskisiydi. Yüz yüze 4 kere görüştük o kadar.
Neyse uzatmayayim git gellerle arada verilen aralarla üni 2 ye kadar görüşmeye devam etmiştik. Artık alışkanlık olmuştu ve bitirdim. Bu beyefendi bazı gençlik derneklerinde sevilen sayılan bi kişilik. Üni dergisinde falan da aktifti. Bana şiirler yazıyordu ve bi röportaj gibi bişeyde şiirleri bana yazdığını söylemişti. Ee akrabalar falan da biliyordu.
Aradan o kadar zaman geçmiş bu beyinsiz benim için kullandığı takma isime tekrardan şiirler yazmaya başlamış
ortak bir tanidigimiz söyledi bunu bana. Beynimden vurulmusa döndüm
evli olduğumu da hamile olduğumu da biliyor
beni zor durumda bıraktı çünkü bunu bana söyleyen kişinin ağzı çok gevsektir orda burda konuşacağına eminim. Ne yapacağımı ne düşünecegimi şaşırdım
bu arada bana şiirlerinde taktiği ismi bilen çok kişi var. Bu akilsiz bi mekan açtı ve mekan bayaği tuttu. Akrabalar dostlar hep gidiyor. Oraya da bana yazdığı bi kaç şiiri çerçeveletip asmiş
onları okuyan benim hakkımda ne düşünür 
Neyse uzatmayayim git gellerle arada verilen aralarla üni 2 ye kadar görüşmeye devam etmiştik. Artık alışkanlık olmuştu ve bitirdim. Bu beyefendi bazı gençlik derneklerinde sevilen sayılan bi kişilik. Üni dergisinde falan da aktifti. Bana şiirler yazıyordu ve bi röportaj gibi bişeyde şiirleri bana yazdığını söylemişti. Ee akrabalar falan da biliyordu.
Aradan o kadar zaman geçmiş bu beyinsiz benim için kullandığı takma isime tekrardan şiirler yazmaya başlamış