Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
beylikdüzü acıbadem veya bakırköy acıbademde doğum
arkadaslar acıbadem beylikdüzü bakırköy hastanelerindeki doğum ve doktor tecrübelerinizi yazarmısınız,doğum personelinden doktor ve hastaneden memnun kaldınızmı
öncelikle hayırlı olsun.ben bdüzü acıbademde Aylin Tatlıadımın hastasıyım 4yıldırtanıyorum kendisini ve halende görüşüyorum.bir doktordon çok psikolog gibi sürekli yanınızda oluyor.sağlık sigortam vardı %20 ödüyordum ücretler hakkında bilgim yok ama doğumumu acıbademde yapmadım Aylin hn istediğiniz her yere geliyor Ethicada yapmıştım çok memnunum şiddetle tavsiye ederim.
(eğer giderseniz Hale Özdil deyin slm söyleyin)a.s.
arkadaşlar konuyu acalı epey olmuş olmuş ama bende beylikdüzü acıbadem aylin hanıma gitmek istiyorum.
muyaene ve tahlil ücretleri nasıl pahalı mı?
bu hastanede aylin hanım doğum yaptırıyormu?
arkadaşlar konuyu acalı epey olmuş olmuş ama bende beylikdüzü acıbadem aylin hanıma gitmek istiyorum.
muyaene ve tahlil ücretleri nasıl pahalı mı?
bu hastanede aylin hanım doğum yaptırıyormu?
malesef beylikdüzü ve yeşilköyün emekli sandığı sgk ile anlaşması bulunmuyor. bakırköyün sgk ile anlaşması var ama fiyat nedir bilmem. yeşilköyün kadın doğum ücreti 380TL canım buna göre kafanda aşağı yukarı bir fiyat aralığı oluşturabilirsin. özel sağlık sigortan varsa 380 değil 120tl ödüyorsun.
malesef beylikdüzü ve yeşilköyün emekli sandığı sgk ile anlaşması bulunmuyor. bakırköyün sgk ile anlaşması var ama fiyat nedir bilmem. yeşilköyün kadın doğum ücreti 380TL canım buna göre kafanda aşağı yukarı bir fiyat aralığı oluşturabilirsin. özel sağlık sigortan varsa 380 değil 120tl ödüyorsun.