beylikdüzü acıbadem veya bakırköy acıbademde doğum

piril54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
14
0
86
İstanbul
arkadaslar acıbadem beylikdüzü bakırköy hastanelerindeki doğum ve doktor tecrübelerinizi yazarmısınız,doğum personelinden doktor ve hastaneden memnun kaldınızmı

öncelikle hayırlı olsun.ben bdüzü acıbademde Aylin Tatlıadımın hastasıyım 4yıldırtanıyorum kendisini ve halende görüşüyorum.bir doktordon çok psikolog gibi sürekli yanınızda oluyor.sağlık sigortam vardı %20 ödüyordum ücretler hakkında bilgim yok ama doğumumu acıbademde yapmadım Aylin hn istediğiniz her yere geliyor Ethicada yapmıştım çok memnunum şiddetle tavsiye ederim.
(eğer giderseniz Hale Özdil deyin slm söyleyin)a.s.

teşekkürler zeynep,benim doktorumda aylin hanım kendisinden çok memnunum şimdilik.ben hastane konusuna takıldım.doğum servisi doğum personeli acaba nereyi tercih etsem kararsız kaldım ,bakalım hayırlısı olsun şimdilik araştırıyorum

Ben de doktor arıyordum, Aylin hanıma gdiyim bakalım, sağolun tavsiyeleriniz için.

arkadaşlar konuyu acalı epey olmuş olmuş ama bende beylikdüzü acıbadem aylin hanıma gitmek istiyorum.
muyaene ve tahlil ücretleri nasıl pahalı mı?
bu hastanede aylin hanım doğum yaptırıyormu?

arkadaşlar konuyu acalı epey olmuş olmuş ama bende beylikdüzü acıbadem aylin hanıma gitmek istiyorum.
muyaene ve tahlil ücretleri nasıl pahalı mı?
bu hastanede aylin hanım doğum yaptırıyormu?

canım özel sağlık sigortan yoksa acıbadem grubu olarak hem muyane hemde tahlil ücretleri oldukça tuzlu

657 emekli sandığı güvencem.
ne kadar canım mesela muayene ücreti?
iyiyse deger diye düşünüyorum ama

malesef beylikdüzü ve yeşilköyün emekli sandığı sgk ile anlaşması bulunmuyor. bakırköyün sgk ile anlaşması var ama fiyat nedir bilmem. yeşilköyün kadın doğum ücreti 380TL canım buna göre kafanda aşağı yukarı bir fiyat aralığı oluşturabilirsin. özel sağlık sigortan varsa 380 değil 120tl ödüyorsun.

malesef beylikdüzü ve yeşilköyün emekli sandığı sgk ile anlaşması bulunmuyor. bakırköyün sgk ile anlaşması var ama fiyat nedir bilmem. yeşilköyün kadın doğum ücreti 380TL canım buna göre kafanda aşağı yukarı bir fiyat aralığı oluşturabilirsin. özel sağlık sigortan varsa 380 değil 120tl ödüyorsun.

hımm peki sagol canım

Back
X